HomeStiriÎnfrumusețare în timp real – Seria Zenfone 4 de la ASUS!

Înfrumusețare în timp real – Seria Zenfone 4 de la ASUS!

ASUS se află în căutarea incredibilului și reușește să oferă publicului larg produse extraordinare ce integrează o tehnologie avansată, dar au în același timp accente de lux. Telefonul inteligent este un dispozitiv remarcabil, o adevărată uzină electronică modulară de prelucrat date. ASUS a reușit să transpună vasta sa experiență din industria electronică în funcții ce vin în sprijinul utilizatorului obișnuit.

Camerele foto ale noilor telefoane ASUS Zenfone 4 sunt însoțite de o mulțime de moduri de fotografiere și de efecte ce pot fi aplicate pozelor. Funcția „Beauty” reușește să corecteze fotografiile și clipurile în timp real, eliminând inteligent acele imperfecțiuni ale tenului. Spre exemplu, un punct roșu, o aluniță sau o cicatrice aflată pe față va fi estompată, astfel încât imaginea chipului să se apropie mai mult de imaginile modelelor din revistele glossy.

Videoconvorbirile cu prietenul/prietena, fotografiile postate pe rețelele sociale sau orice altă fotografie realizată cu puternicele telefoane din seria ASUS Zenfone 4 vor beneficia de îmbunătățirile aduse de funcția „Beauty”.

Înfrumusețare în timp real – Seria Zenfone 4 de la ASUS