HomeStiriASUS ZenFone AR și realitatea celui mai mare oraș american: New York!
ASUS Zenfone AR

ASUS ZenFone AR și realitatea celui mai mare oraș american: New York!

ASUS ZenFone AR este primul smartphone de 5.7 inci din lume cu suport pentru tehnologiile Tango si Daydream de la Google. Realitatea augmentată (augmented reality – AR) rămâne un domeniul neexplorat suficient, cu posibilități nebănuite pentru micile companii. Imaginile sunt preluate de camerele video speciale ale telefonului, iar software-ul integrat completează aceste imagini cu forme generate virtual. Tango presupune prezența unui set de senzori care să transmită informații despre adâncimea câmpului și mișcarea camerei pentru a crea un spațiu virtual. Caracteristice spațiului în care se află telefonul sunt măsurate, prelucrate și memorate de sistem, rezultatul fiind o imagine futuristă, cu aplicații cât se poate de practice.

ASUS Zenfone AR

ASUS Zenfone AR

Spre exemplu, un specialist în decorarea interioară ar putea vedea cum se așează noua canapea în sufragerie. Un creator de obiecte de mobilier ar putea vedea într-o imagine virtuală câte mese încat într-o clasă și cât spațiu mai rămâne printre ele. Acest spațiu rămas ar putea fi testat cu un omuleț virtual, ce s-ar plimba printre obiectele generate.

Prelucrarea tuturor informațiilor nu este posibilă pe orice telefon, de aceea Tango poate fi instalat pe un număr redus de aparate. ASUS ZenFone AR dispune de o cameră de înaltă rezoluție (23 megapixeli) și de nu mai puțin de 8GB de memorie RAM, valoare demnă de un computer desktop. Procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 pe 64 de biți, funcționează la frecvența de 2.35Ghz și este optimizat pentru Tango.

În clipul de mai jos puteți urmări cum se descurcă ASUS ZenFone AR în cel mai mare oraș american: New York.

ZenFoneAR în New York

Aflați mai multe despre telefonul ASUS Zenfone AR accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-AR-ZS571KL/