HomeProduseRoutereCum ar fi viața dacă ar funcționa precum rețeaua Wi-Fi?!

Cum ar fi viața dacă ar funcționa precum rețeaua Wi-Fi?!

Rețelele Wi-Fi mai puțin performante ne afectează viața de zi cu zi. Uneori întreruperile rețelei de date ne blochează accesul la emailuri importante, la aplicațiile web ce țin de activitatea de la serviciu, sau la clipurile video disponibile pe rețelele sociale. Toate aceste întârzieri ne schimbă pentru moment starea de spirit, afectându-ne buna dispoziție.

Acoperirea rețelei Wi-Fi ține în primul rând de puterea emisiei, limitată prin standarde stricte de autoritățile de gestionare a spectrului radio. Dacă puterea medie a emisiei radio este o valoare stabilită prin lege pentru toți producătorii, celelalte tehnologii ce cresc calitatea transmisiei țin de fiecare dezvoltator în parte. În casele mari, cu pereți groși, sau în pensiunile și hotelurile cu mai multe etaje sau mai multe corpuri de clădire, construirea unei rețele Wi-Fi fiabile este o provocare în sine.

ASUS Lyra

ASUS Lyra

Pentru aceste situații mai complexe, ASUS are o soluție simplă, ușor de instalat, aflată la îndemâna oricui.
ASUS Lyra este un sistem de routere și repetoare de semnal, cu ajutorul căruia puteți acoperi fiecare etaj în parte și fiecare hol ascuns. În pachet se află trei produse, cu un design modern la exterior și o tehnologie inteligentă la interior. Dispozitivele ASUS Lyra se conectează între ele prin cablu sau wireless pe o bandă radio separată și oferă acoperire Wi-Fi în zonele în care sunt amplasate. Spre exemplu puteți monta câte un dispozitiv ASUS Lyra pe fiecare etaj, sau puteți crea un lanț de 6 sau 12 repetoare Lyra pentru a acoperi inclusiv curtea unde se află clădirea.

Hub-urile sunt 802.11AC Tri-band cu tehnologie MU-MIMO, fiecare livrând până la 2134 Mbps. Securitatea este asigurată de AiProtection de la Trend Micro, ce blochează amenințările informatice înainte ca acestea să fie routate către computerele client.

ASUS Lyra – Înlătură barierele!