HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook UX410: putere și eleganță sofisticată
ASUS ZenBook UX410

ASUS ZenBook UX410: putere și eleganță sofisticată

ASUS ZenBook UX410 oferă eleganță, performanță și o formă simplă, dar sofisticată în același timp. Carcasa laptopului este construită integral din aluminiu, cu finisaje concentrice, iar grosimea acestuia nu depășește 18.95 de mm. Cântărind 1.4Kg, UX410 nu este cel mai ușor Zenbook, însă este un model matur, bine făcut, pe care utilizatorii se pot baza în fiecare zi. Este prietenos cu cei care călătoresc frecvent, suprafața din aluminiu fiind rezistentă la factorii abrazivi, ce creează o uzură specifică.

Beneficiind de procesoare Intel Core de generația a șaptea, cu un consum redus de energie și de până la 16GB de memorie RAM, UX410 poate rula o gamă largă de aplicații office și chiar aplicații grafice, acolo unde e cazul.

Caracterul practic al acestui notebook poate fi observat și atunci când cuantificăm porturile disponibile. Pe partea dreaptă găsim două porturi USB 3.1 type A și un cititor de carduri SD. Pe stânga, ASUS a amplasat un port USB 3.1 de tip C, reversibil, pentru dispozitivele mobile, o ieșire HDMI pentru proiectoare și monitoare, jack-ul audio de 3.5mm și un port USB 3.1 de tip A. Cu aceste dotări, laptopul devine un instrument de productivitate, utilizat atât când sunteți în deplasare, dar mai ales atunci când ați ajuns la birou.

Tastatura este bine spațiată, tastele sunt solide, iar cursa de numai 1.6 mm facilitează scrierea rapidă. Touchpadul este mare, suprafața lui este acoperită cu sticlă și poți da click oriunde pe aria lui.

ASUS ZenBook UX410

ASUS ZenBook UX410

Conexiunea la Internet este asigurată de un modul Wi-Fi dual-band ce furnizează viteze rapide de transfer, în timp ce dispozitivele mobile se pot conecta wireless prin Bluetooth 4.1. Desigur, cei care preferă interfața USB 3.1 tip C obțin avantajul încărcării telefonului atunci când transferă date, însă există cazul când utilizatorul preferă ca telefonul să rămână undeva în geantă și să poată transfera fotografiile sau alte date direct pe laptop.

Ecranul laptopului are diagonala de 14 inci, însă carcasa exterioară nu a crescut foarte mult în dimensiuni, ASUS reușind să fabrice o ramă cu o grosime de numai 6mm, crescând suprafața utilă a panoului. Rezoluția Full HD este un standard al industriei, majoritatea dezvoltatorilor de aplicații optimizându-și creațiile pentru această rezoluție.

Ecranul noului UX410 redă 100% spectrul de culoare sRGB și poate fi privit din unghiuri largi de vizualizare de până la 178 de grade. Culorile sunt mai vii și mai profunde grație tehnologiei ASUS Splendid, ce analizeaă fiecare cadru și îmbunătățește contrastul astfel încât imaginea să fie mai plăcută. Are patru moduri predefinite: Normal, Eye Care, Vivid și manual. În Eye Care, îți protejează ochii pe timpul perioadelor lungi de utilizare.

Acest mod reduce automat nivelul de lumină albastră, pentru o imagine cât mai confortabilă, fără să afecteze foarte tare contrastul și calitatea generală a imaginii. În modul Manual, setările sunt lăsate la îndemâna utilizatorului, pentru a-și regla singur imaginea.

ASUS ZenBook UX410

ASUS ZenBook UX410

Pentru a avea o experiență de utilizare cât mai bună, un laptop trebuie să fie echipat cu unități rapide pentru stocarea datelor. ZenBook UX410 nu numai că este echipat cu un SSD de 512GB, dar dispune la interior și de un hard disk cu o capacitate de până la 1TB. Această combinație oferă tot ce-i mai bun din două lumi diferite. Viteza crescută oferită de un SSD și spațiul generos specific hard diskurilor.

Mai jos puteți urmări prezentarea video a laptopului ASUS ZenBook UX410.

Prezentare: ASUS ZenBook UX410 – Ultra elegant pentru performanță non-stop

Aflați mai multe despre laptopul de gaming ASUS ZenBook UX410, accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Laptops/ASUS-ZenBook-UX410UA/
Vezi specificațiile complete ale modelelor ASUS ZenBook UX410, accesând pagina dedicată: https://www.asus.com/ro/Laptops/ASUS-ZenBook-UX410UA/specifications/