HomeProduseComponente PCCu noua serie Radeon RX 500, gamingul este mai ușor de abordat

Cu noua serie Radeon RX 500, gamingul este mai ușor de abordat

Recent, ASUS a lansat noua serie de plăci video, bazate pe acceleratorul grafic Radeon RX 500.

ROG Strix RX 580 și 570 pun laolaltă ultimele tehnologii ASUS cu GPU-uri Polaris și memoriile GDDR5 de până la 8GB. Frecvențele ridicate, răcirea îmbunătățită și iluminarea Aura Sync completează experiența ASUS. Seria Radeon RX 500 a fost creată special pentru cei care vor sa facă un upgrade sistemului pe care îl au deja. Aceștia se vor putea bucura de o experiență plăcută, de grafica avansată a jocurilor noi sau de căștile VR și aplicațiile asociate acestora.

Deși diferă în multe privințe, noile plăci grafice Strix RX 580 și 570 împărtășesc o serie de caracteristici comune, ce îmbunătățesc răcirea, aspectul estetic și fiabilitatea.

Plăcile grafice ASUS sunt construite cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un proces de fabricare complet automatizat, care asigură o calitate consistentă pe toată linia. Intervenția umană este minimizată, iar mașinile controlate de calculator execută operațiunile delicate cu mare precizie.

Seria ROG Strix RX 580 este răcită cu ajutorul unui sistem de avansat, prelucrat cu precizie, care folosește materiale înalt conductive, cum ar fi cuprul. Răcirea îmbunătățită permite creșterea frecvențelor pentru nucleu grafic la 1431MHz în modul OC și 1411MHz în modul Gaming. Seria este însoțită de un model OC convențional, cu frecvențe de 1380 / 1360MHz, și o versiune de bază care rulează la 1360 / 1340MHz. Software-ul GPU Tweak II le permite pasionaților de overclocking să regleze frecvențele și profilele de răcire, împingând performanțele către limita maximă acceptată de hardware.

Utilizatorii vor beneficia, de asemenea, de porturi dual HDMI 2.0, care sunt perfecte pentru conectarea simultană a căștilor VR și a monitorului. Alte ieșiri video includ DisplayPort 1.4 dual și un port DVI-D. Pe lângă toate acestea, plăcile grafice ASUS cu nucleu Radeon RX 500 au prețuri accesibile chiar și gamerilor ce nu au la dispoziție un buget foarte mare.

Conectori ASUS Radeon RX 580

Conectori ASUS Radeon RX 580