HomeStiriCum ar fi să intri în joc alături de profesioniști?!

Cum ar fi să intri în joc alături de profesioniști?!

Diferențele dintre un jucător profesionist și un amator sunt foarte mari, iar șansa de a juca împotriva unei vedete internaționale este extrem de mică. ASUS a vrut să ofere această șansă nesperată unui amator și l-a înscris într-o competiție de nivel înalt.

Benjamin “lolz1e” Borgman s-a alăturat Play It Cool Shoot Out Party la DreamHack Winter 2015 și a câștigat șansa de a concura în echipă cu idolii săi. Pentru Play It Cool All-Stars s-au calificat cinci echipe prin intermediul a diverse competiții online. Echipa All-Stars a fost formată din jucătorii profesioniști Richard “Shox” Papillon, Maikel “Maikelele” Bill, Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, James “JZFB” Bardolph și jucătorul amator Benjamin “lolz1e” Borgman.

În marea finală, echipa All-Stars a utilizat laptopuri ROG GX700, primul portabil din lume răcit cu lichid. All-Stars a concurat cu cinci echipe diferite, pe cinci hărți diferite, iar singura echipă care a reușit o vitorie împotriva acesteia a fost ANT-.

ROG GX700

ROG GX700

Jocurile au continuat cu meciuri între echipe, dar și cu premii substanțiale ce au fost donate către organizații caritabile. Jucătorul GeT_RiGhT care a obținut cele mai bune statistici ale competiției a donat 5.000 de dolari către fundația Kostfonden.se, ce se ocupă cu cercetarea efectelor dietelor.

Cum ar fi să intri în joc alături de profesioniști?!