HomeStiriASUS a participat la Gala Luxury!

ASUS a participat la Gala Luxury!

ASUS a participat la Gala Luxury, cel mai important eveniment monden dedicat industriei luxului. Portabilele ASUS, îmbrăcate în aluminiu și sticlă, au făcut pereche cu ceasurile scumpe, costumele elegante și rochiile de seară.

Vedeta standului ASUS a fost laptopul ZenBook UX305, un model suplu cu linii fine, margini rotunjite și confortabile, ce se potrivește oricărui om de afaceri. Acesta afișează un design sub formă de pană, cu margini rotunjite și confortabile, ce relevă subtil silueta carcasei cu o grosime de 12,3 mm. Laptopul este disponibil în culori deosebit de elegante cum ar fi: negru obsidian și alb ceramic.

ASUS-Luxury

Frumusețea designului exterior se continuă cu o arhitectură rafinată a sistemului de răcire. Managementul termic avansat înlătură necesitatea unui ventilator, astfel încât UX305 este complet silențios și rămâne rece în orice condiții. Tehnologia ASUS IceCool menține temperatura la un nivel plăcut în zonele de contact, asigurând confortul utilizatorului.

ASUS ZenBook UX305 a fost premiat cu iF Design Award 2015, o distincție recunoscută la nivel mondial ca emblemă a calității produselor ce excelează pe criterii specifice, inclusiv calitatea designului, gradul de inovație, funcționalitatea, ergonomia și multe altele. Un juriu independent format din 50 de experți din toată lumea evaluează produsele și selectează câștigătorii.

ASUS a participat la Gala Luxury – Galerie foto

Sărbătorind împreună 8 ani de lux, strălucire și excelență.

Posted by ASUS Romania on Friday, December 4, 2015