HomeStiriASUS a anunțat EeeBook E403
ASUS EeeBook E403

ASUS a anunțat EeeBook E403

ASUS a anunțat EeeBook E403, un laptop ușor și subțire, care oferă pe lângă prețul accesibil o autonomie de până la 14 ore și include cele mai noi tehnologii disponibile în prezent, cum ar fi portul USB 3.1 Type-C.

Cu o autonomie ce acoperă întreagă zi, un ecran luminos de 14 inci și finisaje din aluminiu, EeeBook E403 cântărește doar 1.5kg și are o grosime de 17.9mm, acesta fiind perfect pentru utilizatorii aflați în mișcare. Indiferent dacă se află într-o cafenea sau într-o sală de conferințe, EeeBook E403 se va integra perfect. EeeBook E403 dispune de o gamă completă de porturi I/O pentru conexiunea dispozitivelor externe și integrează cel mai nou port reversibil USB 3.1 Gen 1 Type-C, pentru mai multă ușurință în utilizare.

Autonomie pentru întreaga zi, oriunde!

ASUS EeeBook E403 este alimentat de o baterie litiu polimer de 57Wh, ce oferă posesorilor o autonomie de până la 14 ore de utilizare continuă, fără a fi necesară conexiunea la o priză. Această autonomie remarcabilă dă mai multă libertate celor care vor să lucreze oriunde, oricând doresc, chiar dacă nu și-au luat cu ei încărcătorul. Portabilul nu se va opri în timpul prezentărilor importante și nici nu vor fi nevoiți să aștepte eliberarea unei prize atunci când sunt într-o cafenea.

Bateria modelului E403 oferă energie pentru întreaga zi și o durată de viață mai mare. Tehnologia SuperBatt permite mai multe cicluri de încărcare/descărcare față de o baterie standard, înainte de a fi necesară înlocuirea. Utilizatorul va economisi bani atât la achiziția laptopului, cât și pe întreaga sa durată de exploatare, modelul fiind totodată mai prietenos cu mediul înconjurător.

ASUS EeeBook E403

ASUS EeeBook E403

Stil incredibil, preț surprinzător

Cu un capac din aluminiu eloxat, accesibilul EeeBook E403 are un design sofisticat și un aspect asociat mai degrabă cu laptopurile scumpe. În contrast cu modelele competitoare din gama sa, nu este nici greu și nici voluminos, carcasa subțire având o grosime de 17.9 mm și o greutate de 1.5 kg, astfel încât utilizatorii să-l poată transporta oriunde, în cel mai convenabil mod.

Disponibil cu cele mai noi tehnologii

ASUS a avut grijă ca EeeBook E403 să ofere tot ceea ce e necesar utilizatorului pentru a-și conecta perifericele favorite atunci când este acasă, la birou sau la școală, incluzând aici cel mai nou port USB 3.1 Gen 1 Type-C. Acest port revoluționar are un conector reversibil, fiind mai ușor de folosit decât portul USB tradițional. Mai mult, acesta are viteze ce sunt de 10 ori mai mari decât cele oferite de USB 2.0. E403 include, de asemenea, porturi USB 3.0 și USB 2.0, plus un cititor SD.

Portabilul beneficiază de o mulțime de tehnologii integrate. ASUS IceCool este o soluție inteligentă ce păstrează rece zona care intră în contact cu palmele utilizatorului, în timp ce sunetul ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower produce unde sonore cu claritate de cristal. Ergonomia și confortul s-au aflat pe lista de priorități atunci când a fost proiectat EeeBook E403, fiind aleasă o tastatură chiclet cu un răspuns ferm, alături de un touchpad multi-touch cu suport pentru gestică.

Specificații tehnice ASUS EeeBook E403

ASUS EeeBook E403 – Specificații Principale
Procesor Intel Celeron N3050 / Pentium N3700 și N3150
Sistem de operare Windows 8.1
Ecran 14 inci, 16:9 HD
Memorie &stocare 2GB/4GB RAM
32GB/64GB eMMC
Conectivitate 802.11bgn, Bluetooth 4.0
Baterie Li-polimer 57Wh
Dimensiuni 339.6 x 235 x 17.9mm
Greutate 1.5kg