HomeStiriASUS Chromebox oferă mai mult din mediul cloud
ASUS Chromebox

ASUS Chromebox oferă mai mult din mediul cloud

ASUS Chromebox este un dispozitiv inteligent axat pe interacțiunea cu mediul cloud. Chromebox este rezultatul colaborării dintre ASUS și Google, noul model fiind compact și ușor de folosit.

ASUS Chromebox pornește în numai câteva secunde de la apăsarea butonului on/off și beneficiază din start de protecție împotriva programelor malware. Paginile web și aplicațiile favorite se deschid rapid iar utilizatorul se poate bucura de conținutul multimedia disponibil online.

ASUS Chromebox

ASUS Chromebox

Dispunând de a patra generație de procesoare Intel, Chromebox este un computer foarte puternic pentru a fi utilizat atât la birou cât și în living. Conectivitatea HDMI și DisplayPort poate transforma produsul într-o sursă perfectă de divertisment multimedia mai ales dacă dispunem de un televizor cu ecran mare.

ASUS Chromebox – prezentare video

Utilizatorii care nu beneficiază de un buget generos se pot bucura de ASUS Chromebox la un preț de numai 179 de dolari. Puteți afla mai multe despre ASUS Chromebox pe pagina: http://promos.asus.com/us/chrome-os/chromebox/