HomeStiriASUS oferă a patra tabletă Nexus 7
Nexus 7

ASUS oferă a patra tabletă Nexus 7

ASUS a extras astăzi a patra tabletă oferită în cadrul concursului de abonare la newsletter. Extragerea a fost efectuată de Octavian Dunăre, ASUS Marketing Specialist, cu ajutorul site-ului Random.org.

Ultima tabletă ASUS Nexus 7 a fost câștigată de Maria Pavel care a răspuns corect la cele două întrebări.

Urmăriți mai jos filmul extragerii

Mai multe informații despre această tombolă puteți afla pe pagina concursului.

Nexus 7

ASUS Google Nexus 7

ASUS va organiza în continuare concursuri cu premii atractive. Urmăriți techinstyle.ro și fiți la curent cu tombolele și promoțiile ASUS.

Comments
 • Ce dragut! E ora 20 si inca nu s-au afisat rezultatele concursului!

  11 octombrie 2013
 • cand se anunta cine a castigat concursul din septembrie?

  9 octombrie 2013
  • Primele 4 tablete au fost oferite si livrate castigatorilor. Informatiile sunt publicate la finalul paginii de aici http://www.techinstyle.ro/castiga-o-tableta-nexus-7/
   Concursul din septembrie este unul separat si s-a adresat tuturor abonatilor la newsletter, inclusiv celor care au participat la cele 4 editii anterioare. Prin urmare, este vorba de o a 5-a tableta, iar extragerea va avea loc vineri, 11 octombrie. Inregistrarea momentului si numele castigatorului vor fi publicate in aceeasi zi.

   10 octombrie 2013
 • cand se anunta castigatorii pt ultima tableta? sau faptul ca s-a schimbat data de incheiere a concursului trebuie sa ne puna pe ganduri? oricum mi se pare suspect faptul ca s-a modficat data de incheiere a concursului dupa data de 30.09 care fusese pusa initial. eu tind sa cred ca totul a fost o minciuna…

  8 octombrie 2013

Leave A Comment