HomeStiri10 motive pentru care merită să încerci un Zenbook
Asus-Zenbook-UX31

10 motive pentru care merită să încerci un Zenbook

Zenbook-ul a stârnit multă forfotă în jurul lui. I-au fost date mereu note bune în review-uri și design-ul său elegant te captivează de la prima vedere. Celor care nu au avut ocazia să interacționeze cu un ultrabook de la ASUS le oferim o listă de 10 motive pentru care nu ar trebui să rateze o asemenea ocazie.

1. Înfățișare

Zenbook-ul este o bestie chipeșă. Cu o putere de procesare imensă, reușește touși să păsteze o înfățișare elegantă. Are un finisaj de aluminiu și numai 3mm grosime în margine. Capacul are o suprafaţă texturată circulară fină şi deosebit de stilată.

Asus-Zenbook-UX31

2. Greutate

Dacă sunteți obișnuit să călătoriți mult alături de laptop-ul dumneavoastră, probabil știți cât este de important ca acesta să nu fie prea greu. Zenbook UX31E cântărește numai 1.3 kg, greutate care nu vă va da dureri de spate.

3. Tastatura și touchpad-ul

Un touchpad metalic care răspunde cu o acuratețe și o viteză uimitoare este poziționată sub tastatura QWERTY pe care degetele se simt ca acasă. Faptul că pointer-ul mouse-ului rămâne nemișcat în timpul tastării este un avantaj extraordinar.

4. Conectica

Slot-urile micro-HDMI și mini-VGA, cititorul de carduri, cele două port-uri USB și ieșirea Jack sunt aliniate pe ambele părți ale lui UX31 și oferă conectivitatea de care aveți nevoie pentru a duce la capăt orice task.

5. Accesoriile

Puțini sunt producătorii care includ o geantă și accesoriile necesare unei experiențe desăvârșite în prețul laptop-ului. Chiar mai puțini sunt cei care includ produse de bună calitate. ASUS, în schimb, a decis ca Zenbook UX31E să fie livrat cu o husă de o culoare neutră care se asortează perfect cu orice ținută, dar mai ales cu ultrabook-ul. Adaptoarele mini-HDMI și mini-VGA au și ele o husă asortată.

Husa accesorii Zenbook

6. Puterea

Funcționând cu ajutorul unui procesor Intel i7, tactat la o frecvență de 1.8GHz (care ajunge la 2.9GHz prin Turbo Boost), Zenbook-ul se descurcă exemplar. Veți avea viteză de calcul cu ajutorul celor 4GB de memorie RAM, iar SSD-ul SATA III de 128GB împreună cu placa grafică dedicată vă oferă experiențe remarcabile de gaming, navigare web și multe altele.

7. Multimedia

Datorită conectivității pe care o oferă și puterii de procesare asigurate de componentele hardware, UX31 poate reda filme HD, poate afișa imagini splendide și poate rula jocuri video. Cu toate că nu este proiectat pentru gaming, face față în mod exemplar.

8. Bateria

Autonomia este impresionantă, mai ales dacă ultrabook-ul este folosit în mod regulat și în etape – în sensul că este închis după ce efectuează un task pentru a reveni mai târziu și a continua lucrul. Funcția Instant On este vitală dacă sunteți în grabă. Bateria abia dacă se incinge în timp ce lucrați.

9. Ecranul

Ecranul de 13.3 inci face exact ce trebuie, oferă o imagine clară și luminoasă. Este foarte greu să găsești defecte în texturi, culori și perfomanțele acestui display.

10. Sunetul

Tehnologia Bang & Olufsen alături de cea ASUS SonicMaster cooperează excelent pentru a reda un sunet de o claritate surprinzătoare pentru un dispozitiv atât de delicat.

Sursa: techinstyle.tv