HomePrezentari videoVIDEO: Tu ce părere ai despre ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition?
Prezentare ROG Phone 6 Diablo Edition

VIDEO: Tu ce părere ai despre ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition?

Ediția specială DIABLO IMMORTAL are la bază modelul ROG Phone 6 în configurația de top, cu aceleași specificații premium, cum ar fi 16GB de memorie RAM LPDDR5 și o capacitate de 512GB de stocare rapidă UFS3.1. Se adaugă evident, platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1 la 3,2 GHz și grafica Qualcomm Adreno 730, care oferă performanțe de peste 50% mai bune comparativ cu soluția de pe ROG Phone 5.

Dacă în interior preia toate aceste elemente, aspectul e cu totul aparte. Designul Hellfire Red și accesoriile tematice duc telefonul în universul Diablo, evocând lumea de coșmar a Sanctuarului, asediată de demonii ale Lordului Terorii. Grafica de pe exterior trimite cu gândul la o misiune de luptă.  Logourile ROG și Diablo Immortal sunt iluminate Aura RGB – automat când treci în X-Mode pentru maximum de performanță. Chiar și sticla de pe sistemul cu cele 3 camere foto de pe spate e decorată și transmite că immortality awaits. Totodată, avem o interfață ROG UI personalizată cu teme animate Diablo Immortal, cu un fundal Diablo live, animații și efecte sonore, iar pictogramele au un contur aparte.

Accesoriile tematice

Dacă ești fan Diablo, vei aprecia în mod clar și accesoriile, care au la bază obiecte legendare găsite prin joc. Carcasa Aero Case Shield Blessing și harta Sanctuarului au însemne marcate cu cerneală invizibilă, care pot fi dezvăluite cu ajutorul lanternei Fahir’s Light. Iar pentru înlocuirea cartelei SIM vei deschide slotul cu o cheie modelată după logo-ul jocului. Carcasa de protecție prezintă un relief geometric al teleportului, cu un efect unic care strălucește atunci când e luminat cu UV. Pe interior vei găsi un indiciu special, sub forma unei imagini inspirate de Lordul Terorii. Cel mai apreciat accesoriu cred că e harta Sanctuarului. Pe lângă indiciile invizibile pe care le poți vedea cu lanterna UV, îi vei aprecia și caracter practic. Are două buzunare gândite pentru adaptor și cablul de încărcare. Pielea se împăturește, se leagă și uite un mod a la Diablo în care le poți căra cu tine.

Ediția exclusivă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Ediția exclusivă ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition

Nici cutia în care vin toate acestea nu putea ocoli inspirația Diablo Immortal.  Designul aduce cu faimosul Horadric Cube, obiectul din joc care poate transforma orice plasezi în interior. După ce-și pierde rolul initial de a proteja întregul pachet, cutia poate găzdui alte lucruri personale. O altă cutie mai mica e modelată după legendarul Worldstone. Ea include la început telefonul în sine, dar poate deveni și ea un obiect de decor în camera unui fan Diablo.

Performanța telefonului

Și acest ROG Phone 6 redă imagini ultra-fluide și ultra-reactive în gaming, pentru că are același ecran de 6,78 inci ca toată gama. E un AMOLED HDR10+  protejat cu Corning Gorilla Glass Victus.  Poate fi setat la 60, 90, 120, 144 sau la 165 Hz pentru un gaming mobil de neegalat. Oferă acuratețe colorilor, cu Delta-E < 1, iar luminozitatea la 800 de niți permite buna vizualizare a ecranului și în lumina de afară. Legat de partea tactilă, are o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, iar latență tactilă e ultra-redusă de 23 ms, ceea ce conduce la un răspuns foarte rapid, de top.

ROG Phone 6 pune în valoarea platforma Snapdragon 8+ Gen 1 cu un sistem de răcire GameCool 6, care include o tehnologie de răcire a procesorului la 360° adică din toate părțile, are o cameră de vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari decât modelul precedent, pentru a accelera disiparea căldurii. Modurile de răcire și de performanță sunt disponibile în panoul Armoury Crate.

Bateria are un design dual și oferă o capacitate totală de 6000 mAh, iar adaptorul din pachet e unul HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă. Pentru Quick Charge 5.0, trebuie folosit după cum spuneam mai devreme portul USB-C de pe lateral. Telefonul se poate încărca de la 0% la 100% în 42 de minute, cu aproximativ 10 minute mai repede decât modelul anterior.

Urmărește prezentarea video pentru detalii complete