HomePrezentari videoROG Phone 7 Ultimate – gaming pe mobil, fără compromisuri
ROG Phone 7 Ultimate, prezentat de Ionut Paraschiv

ROG Phone 7 Ultimate – gaming pe mobil, fără compromisuri

Lansarea celei de-a șaptea generații a telefoanelor mobile ROG Phone marchează o nouă eră în industria gamingului mobil. Modelul de vârf, ROG Phone 7 Ultimate, este echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, cu frecvențe de până la 3.2 GHz. Acesta beneficiază de un sistem de răcire avansat, GameCool 7, care integrează o cameră de vapori cu ciclu rapid, mărind eficiența disipării căldurii cu până la 168%. Acest lucru permite telefonului să susțină performanțe maxime în jocuri fără a se supraîncălzi, redefinind conceptul de eficiență energetică în domeniul telefoanelor de gaming.

Cu o performanță cu 15% mai bună față de generația anterioară, platforma mobilă Snapdragon 8 Gen 2 este acompaniată de până la 16 GB RAM LPDDR5X și 512 GB stocare UFS 4.0, oferind o viteză dublă față de UFS 3.0. Ecranul AMOLED de la Samsung cu o rată de reîmprospătare de 165 Hz asigură o experiență vizuală superioară, iar suportul pentru ray tracing accelerat hardware adaugă realism jocurilor prin reflexii hiper-realiste.

Versiunea Ultimate a ROG Phone 7 vine într-un pachet exclusivist care include un cooler extern AeroActive Cooler 7. Acesta nu doar că îmbunătățește răcirea, ci și adaugă un subwoofer pentru un sunet de calitate pe 2.1 canale, un stand și butoane fizice suplimentare pentru control îmbunătățit în jocuri.

ROG Phone 7 Ultimate, prezentat de Ionut Paraschiv

ROG Phone 7 Ultimate, prezentat de Ionut Paraschiv

Telefonul ROG Phone 7, care cântărește 239 de grame, este disponibil în culorile Storm White și Phantom Black, versiunea Ultimate fiind disponibilă exclusiv în alb. Are un ecran protejat cu Gorilla Glass Victus și o suită de specificații impresionante: trei microfoane cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond, o configurație de camere foto de top cu capacitatea de a filma în 8K, și un ecran color PMOLED ROG Vision pentru afișarea efectelor grafice personalizate.

În plus, ROG Phone 7 Ultimate dispune de o baterie de 6000 mAh care suportă încărcare rapidă, putând fi încărcată complet în doar 42 de minute. Sistemul de operare Android 13 cu ROG UI & Zen UI promite actualizări consistente de securitate și performanță, în timp ce suportul pentru WiFi 7 asigură o conexiune rapidă și stabilă.

Urmărește prezentarea video pentru mai multe detalii