HomeStiriASUS Republic of Gamers dezvăluie seria ROG Phone 6
ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro

ASUS Republic of Gamers dezvăluie seria ROG Phone 6

Putere invincibilă a fost leitmotivul evenimentului virtual de lansare For Those Who Dare, în care ROG a prezentat noile smartphone-uri de gaming ROG Phone 6 și 6 Pro, căștile de gaming ROG Cetra True Wireless, noi modele de căști de gaming ROG Delta S și accesorii pentru telefoane. Evenimentul s-a încheiat cu un meci demonstrativ în cadrul căruia 14 streameri cunoscuți din 8 țări diferite s-au întrecut în PUBG MOBILE pentru a-și demonstra abilitățile pe cel mai avansat smartphone de gaming din lume.

Cele mai puternice telefoane ROG din istorie

Noua serie ROG Phone 6 include ROG Phone 6 și ROG Phone 6 Pro, cele mai puternice telefoane ROG realizate vreodată. Acestea sunt echipate cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon® 8+ Gen 1, cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz, până la 18 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB spațiu de stocare. Procesorul oferă un gameplay amplificat – dezlănțuit cu întreaga suită de caracteristici Snapdragon Elite Gaming® plus un GPU Qualcomm® Adreno™ îmbunătățit – oferind un plus de performanță de peste 50% în comparație cu Snapdragon 888, care a alimentat ROG Phone 5.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° (din toate unghiurile) pentru a dezlănțui performanțe maxime susținute, o cameră de vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari, împreună cu un design centrat pe CPU pentru a crește disiparea căldurii din nucleu.

ROG Phone 6

ROG Phone 6

O baterie cu o capacitate monstruoasă, de 6000 mAh, oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc. Bateria de mare capacitate de 6000 mAh dispune de funcții avansate de întreținere pentru o performanță mai bună și o durată de viață extinsă. Există, de asemenea, un adaptor HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

Imaginile la o calitate supremă sunt oferite de un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inchi, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare uimitoare de 165 Hz, o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz, cea mai mare în industrie, precum și o latență tactilă ultra-redusă de 23 ms, o performanță de top la nivel mondial. Noua serie este însoțită de o gamă completă de accesorii exclusive ROG Phone 6, inclusiv noul AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.

Sistemul audio GameFX de pe ROG Phone 6 dispune de difuzoare duble simetrice cu șapte magneți, care emit sunetul frontal, pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate, și există, de asemenea, un conector convenabil de 3,5 mm pentru căști. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital Dirac și dispune de soluția audio spațială Dirac Virtuo™, care utilizează algoritmi brevetați pentru a permite un sunet stereo imersiv din difuzoarele încorporate în smartphone. Tehnologia Snapdragon Sound™ de pe ROG Phone 6 asigură o procesare cu latență foarte redusă, pentru jocuri fără lag și streaming de muzică fără pierderi, astfel încât jucătorii pot auzi fiecare detaliu al muzicii lor, exact așa cum a intenționat artistul.

ROG Phone 6 Pro

ROG Phone 6 Pro

Seria ROG Phone 6 este acum echipată cu un sistem de camere foto triple, cu o cameră principală cu unghi larg de 50 MP Sony® IMX766 de 50 MP cu calitate îmbunătățită a imaginii și procesare HDR, o a doua cameră ultra-wide de 13 MP și o cameră macro. Printre funcțiile software îmbunătățite se numără modul video HDR10+. Camera frontală de 12 MP oferă selfie-uri de grup de înaltă calitate și transmisiuni video în direct.

Telefonul de gaming ROG Phone 6 este disponibil la precomandă pe piața locală în două configurații (12GB RAM/256GB stocare, 16GB RAM/512GB stocare) și în cele două culori Phantom Black și Storm White. Prețurile pornesc de la aprox. 5099 lei, respectiv de la 5799 lei (taxe inclusiv). Totodată, până pe 7 august, utilizatorii pot beneficia de oferta Early Bird pe eShop-ul oficial ASUS România: fiecare achiziție de telefon va fi însoțită de un accesoriu cadou, un AeroActive Cooler 6.

Modelul ROG Phone 6 PRO va fi disponibil în România la sfârșitul lunii august, prețurile configurației cu 18GB RAM și 512GB stocare pornind de la aproximativ 6599 lei (taxe inclusiv).

Vezi oferta online

Experiențe de joc captivante: Căști ROG cu fir și fără fir

Pentru o experiență de gaming captivantă cu ROG Phone 6, au fost prezentate, de asemenea, mai multe căști de gaming, inclusiv noul model ROG Cetra True Wireless Pro dual-mode cu fir/fără fir, cu un ESS Quad DAC și un microfon cu atentuarea zgomotului prin AI, și ROG Cetra True Wireless cu latență redusă în redarea audio în jocuri. Pentru un sunet detaliat și realist în căști, au fost prezentate căștile de gaming ROG Delta S Wireless – primele modele ROG dual-mode wireless – și variantele ușoare ROG Delta S Core de 270 de grame.

Cetra True Wireless

Cetra True Wireless

În modul Bluetooth, se utilizează cea mai recentă tehnologie Snapdragon Sound pentru o conexiune cu latență redusă și streaming de muzică premium. Modul de gaming cu latență ultra-redusă de 45 ms oferă sunete perfect sincronizate în joc pe ROG Phone 6.

Pentru modul cu fir, inginerii ROG au dezvoltat, de asemenea, optimizatorul audio in-line cu ESS 9280 Quad DAC încorporat pentru un sunet de calitate excepțională, spațial, bogat și detaliat. În plus, microfonul cu atenuarea zgomotului de fond prin AI reduce cu până la 95% peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fond, cum ar fi discuțiile, tastările și clicurile de mouse, pentru o comunicare vocală foarte clară.

ROG Delta S Wireless este primul set de căști de gaming ROG cu două moduri de conectare wireless. Acesta poate fi utilizat fie în modul 2,4 GHz, fie în modul Bluetooth®, pentru o flexibilitate maximă la conectarea dispozitivelor. Microfoanele ascunse AI Beamforming cu AI Noise Cancelation asigură o preluare impecabilă a vocii și reduc zgomotul de fond cu până la 95% pentru o comunicare clară în timpul jocului, oferind confort și stil fără a compromite calitatea comunicării în joc.

Gamă extinsă de accesorii

Un ecosistem de accesorii modulare le permite jucătorilor să își optimizeze experiența de joc pe seria ROG Phone 6. Printre accesorii se numără AeroActive Cooler 6, ROG Kunai 3 Gamepad pentru ROG Phone 6, ROG Phone 6 Glass Screen Protector, carcase și multe altele. AeroActive Cooler 6 cu clipsare are un cooler termoelectric alimentat de AI și un ventilator care oferă un flux de aer de răcire sporit, direct în punctele fierbinți de pe capacul din spate al ROG Phone 6. Rezultatul este că poate scădea temperatura de suprafață cu până la un uimitor 25°C8. AeroActive Cooler 6 adaugă, de asemenea, patru butoane fizice suplimentare pentru a permite o experiență de control autentică, asemănătoare unei console.