HomeProduseLaptopuriPREZENTARE VIDEO: Zenbook UX325 OLED rezolvă task-urile de oriunde

PREZENTARE VIDEO: Zenbook UX325 OLED rezolvă task-urile de oriunde

Zenbook UX325 OLED dovedește încă o dată că esențele tari se păstrează în recipiente mici. Unul dintre cele mai compacte laptopuri din 2021 se mândrește cu o carcasă metalică cu design premium în tema Lilac Mist. Pentru cei mai sobri, există și o variantă gri. În interior, ASUS a integrat componente cheie care-l ajută să rezolve toate task-urile digitale de la birou, de acasă și mai ales din deplasări. Citește despre el sau vezi prezentarea video de mai jos.

VEZI OFERTA ONLINE

Grosimea lui nu depășește 13,9 mm, iar greutatea de doar 1,14 kg îi permite să intre chiar și într-o poșetă. Nu de alta, dar în pachet, cumpărătorul va găsi o husă plic în care îl poate transporta în siguranță înafara biroului. UX325 OLED te invită să lucrezi în aer liber, într-o cafenea sau într-un hub creativ. Autonomia lui urcă până la 13 ore, iar la nevoie se poate încărca rapid cu un adaptor USB-C, chiar și cel de telefon. Încărcătorul din cutie este de 65W.

Zenbook 13 OLED se bazează pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i7-1165G7, capacitatea RAM poate atinge 16 GB, iar stocarea poate fi de 512GB sau 1 TB pe SSD ultra-rapid. Placa grafică integrată este de generație nouă. E vorba de Iris Xe, care poate reda imagini incredibile pe ecranul OLED de 13 inchi.

Despre avantajele panoului OLED poți afla foarte multe detalii de aici, dar pe scurt, află că este cel mai bun ecran disponibil în prezent pe laptopuri, cu un contrast superior, nuanțe vii, claritate la superlative și culori fidele indiferent de nivelul de luminozitate. Mai mult, acest tip de ecran este prietenos cu vederea ta, căci emite cu până la 70% mai puțină lumină albastră nocivă comparativ cu unul de tip LCD.

Zenbook 13 OLED are o tastatură ergonomică, iar în touchpadul mare găsim NumberPad 2.0, tastatura numerică cu iluminare LED. O altă inovație ASUS e balamaua ErgoLift care înclină planul tastaturii atunci când deschizi laptopul. Tastezi mai confrotabil, iar sistemul de răcire după căldura departe de mâinile tale.

Avem conectivitate completă pentru această clasă ultraportabilă, inclusiv HDMI și un conector USB Tip-A. Cele două porturi USB-C au suport Thunderbolt 4, suportă încărcare rapidă, ieșire video și viteze de transfer de date de până la 40 Gbps. Interfața  WiFi 6 integrată îl face cel mai rapid într-o rețea wireless de generație nouă.

ASUS aduce o multitudine de configurații pentru fiecare serie de laptop. Prin urmare, identifică modelul UX325 OLED optim pentru activitatea ta și în bugetul pe care i l-ai alocat dând click pe linkul de mai jos.

VEZI OFERTA ONLINE