HomeProduseLaptopuriASUS Zenbook 14X OLED – super-ofertă cu un laptop premium
Zenbook 14X OLED UX5401

ASUS Zenbook 14X OLED – super-ofertă cu un laptop premium

Răspunde repede, fără să stai pe gânduri: ce ai face cu 1800 de lei? Indiferent de răspuns, îți urăm distracție plăcută, pentru că asta este suma care îți va rămâne în buzunar după ce vei profita de oferta pe care am găsit-o pentru tine, dacă ești interesat de un superb laptop ultra-portabil ca ASUS ZenBook 14X OLED UX5401EA!

Cu greu te vei mai dezlipi de acest companion digital perfect, care se remarcă prin suplețe, portabilitate și performanțe. Cu acest triumvirat, acest Zenbook își va cuceri locul pe biroul tău, și la serviciu și acasă, oferindu-ți caracteristici versatile pentru muncă și divertisment.

Echipat cu un procesor Intel Core i7-1165G7, un superb ecran OLED de 14 inchi cu rezoluție 4K, 16 GB de memorie, stocare generoasă de 1 TB pe SSD, grafică integrată Intel Iris Xe și Windows 11 Pro, sistemul UX5401EA este pregătit să-ți fie alături pentru întreaga zi.

Balamaua ErgoLift îți va oferi un unghi de tastare perfect și o admisie suplimentară pentru sistemul de răcire, în vreme ce ecranul tactil superb 4K OLED HDR NanoEdge cu raport 16:10, vine cu cele mai profunde nuanțe de negru și cele mai vii culori. De asemenea, ZenBook 14X OLED oferă performanțe maxime cu tehnologia ASUS Intelligent Performance.

Vezi oferta online