HomeProduseLaptopuriNoul laptop ASUS VivoBook 15 OLED K513 îți colorează ziua
Vivobook 15 OLED K513

Noul laptop ASUS VivoBook 15 OLED K513 îți colorează ziua

Decât trist și stresat, mai bine vesel și entuziast, nu? Dar cum poți obține asta într-o zi tipică de muncă, cu sarcini care presupun diverse scenarii de lucru? Ei bine, nu există o pastilă minune, ci o gamă magică de laptopuri, care îți vor pune rezultate performante pe ecran și un zâmbet pe buze: ASUS VivoBook 15 OLED. Cu o cromatică spectaculoasă, în nuanțe care ies în evidență și cu o tastă Enter colorată, VivoBook 15 OLED adaugă fler și dinamism sarcinilor zilnice.

Dar designul fără putere e ca munca fără chef, așa că acest laptop îți dă și chef de muncă, rulând prompt și fluid orice sarcină. Grație procesoarelor Intel Core i7 și celor mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce, VivoBook 15 OLED are exact ce îți trebuie pentru te ajuta să-ți faci treaba fără probleme. În plus, VivoBook 15 OLED îți permite să îți exprimi adevărata imagine, cu ecranul său incredibil de viu NanoEdge FHD OLED de 15 inchi și sunet de calitate certificat Harman Kardon. De asemenea, oferă un design cu spațiu de stocare dual, care combină vitezele de transfer de date rapide ale unui SSD cu capacitățile extinse ale unui HDD, oferindu-ți ce este mai bun din ambele lumi, pentru a-ți spori productivitatea.

ASUS VivoBook 15 OLED

ASUS Vivobook 15 OLED

Laptopurile ASUS cu afișaje OLED oferă imagini excepțional de detaliate și realiste, cu o acoperire de gamă de culori de nivel cinematografic, de 100 % din spectrul DCI-P3. Astfel, culorile reproduse pe ecranul laptopului sunt mai puternice și mai realiste: este soluția ideală pentru proiecte cu o intensitate ridicată a culorilor, îmbunătățind în același timp orice fel de conținut.

Dar hai să nu te mai fierbem și să-ți dezvăluim o selecție de sisteme din gama VivoBook 15 OLED, care vor veni nu doar cu un discount generos, ci și cu un cadou extrem de practic: un rucsac Nereus Black, cu care vei putea testa pe propria-ți piele mobilitatea excelentă a acestor mașinării. Alege-ți configurația dorită și spune adio zilelor de lucru posomorâte!

Vezi oferta online

Urmărește trailerul video Vivobook 15 OLED