HomeProduseLaptopuriDe ce e specială balamaua unică ErgoLift?!

De ce e specială balamaua unică ErgoLift?!

Laptopurile moderne sunt prin definiție dispozitive portabile, foarte compacte și ușoare, ce pun accentul pe confortul utilizatorului. Pentru a obține mai multă performanță este necesar să instalăm chipuri mai puternice, cu un consum mai mare de energie, alimentate de acumulatori mai mari și implicit emisii de căldură mai ridicate. Acest lucru determină o serie de modificări în lanț. Laptopul va avea o baterie mai mare, un sistem de răcire mai voluminos și chiar regulatoare de tensiune mai voluminoase cu un cablaj mai gros. Deși par neimportante la prima vedere, toate aceste modificări fac diferența dintre un laptop mare și greu și un model rafinat cu adevărat.

ASUS ErgoLift

ASUS ErgoLift

Inginerii de la ASUS au ales numeroase soluții inovatoare care schimbă modul în care noi utilizatorii folosim laptopul. Procesorul și chipseturile din interior au un plan foarte strict de funcționare. Elementele din interior sunt laminate pentru a nu ocupa un volum mare și pentru a transmite mai ușor căldura, iar corpul laptopului are grile de ventilație eficiente.

O verigă ce completează sistemul

Balamaua unică ErgoLift ridică laptopul și creează un spațiu între corp și birou. Balamaua inovativă dispune de un mecanism cu acțiune dublă ce ridică și ajustează poziția tastaturii pentru a beneficia de condiții optime de utilizare, atunci când ecranul este deschis. Acest spațiu aduce cu sine o răcire mult mai bună, permițând absorbția unei cantități mai mari de aer, precum și o transmisie mai bună a bassului.

Pentru a asigura o fiabilitate maxima, balamaua ErgoLift este testată intensiv în cadrul unor proceduri complexe, astfel încât nu va trebui să vă mai faceți vreodată griji în ceea ce privește durabilitatea acesteia.

ASUS ZenBook S – Putere creativă