HomePrezentari videoPREZENTARE VIDEO: ZenBook 14 UM431DA cu procesor AMD Ryzen pentru toate scenariile de la birou
Prezentare video ZenBook 14 UM431DA

PREZENTARE VIDEO: ZenBook 14 UM431DA cu procesor AMD Ryzen pentru toate scenariile de la birou

Celebra gamă de laptopuri ZenBook 14 cuprinde și modele ultra-compacte echipate cu procesoare AMD Ryzen. Modelul UM431DA fructifică elegant avantajele unui Ryzen 5 3500U, cu 4 nuclee și 8 fire de execuție – adică suficientă putere să facă treabă de birou și să fie cât se poate de activ în stilul digital al momentului și al divertismentul.

Dacă urmărești să cumperi un laptop foarte compact, cu o rată ecran-corp de 86%, la aproximativ 1,4 Kg (depinde de tipul de ecran), laptop pe care să lucrezi din diferite locuri, fie și remote, atunci UM431 e de luat în calcul. Mai ales că are un preț bun pentru un produs la maturitate, elegant și performant.

Urmărește prezentarea video

Design premium funcțional

Designul compact, cu aluminiu nu se traduce doar în frumusețe. E solid, trecând prin teste de fiabilitate și durabilitate de nivel militar și de aceea ASUS îl recomandă pentru un regim intens de lucru. Oferă funcționalitate dorită și confortul în utilizare. De pildă – avem un ecran FullHD de 14 inchi NanoEdge, adică cu rame înguste și care la deschidere înclină tastatura. Balamaua specială ErgoLift ridică ușor corpul laptopului, pentru o scriere mai confortabilă. Spațiul creat între masă și laptop permite și o ventilație mai bună. Tastele sunt iluminate, lucru util în camerele cu lumină insuficientă. Touchpad-ul are NumberPad, adică se poate transforma într-o tastatură numerică facilitând introducerea de cifre.

Conectica lui ZenBook UM431DA

ZenBook 14 UM431DA este foarte generos atunci când vine vorba de porturi. Pe partea dreaptă avem cititor pentru carduri SD, ideal pentru a transfera fotografii din camera foto, un conector audio combo și un port USB 2.0 pentru un eventual mouse sau placă de rețea pe fir. Laptopul are conexiune WiFi 5 Dual-band (802.11ac). Pe partea stângă întâlnim conectorul de alimentare, ieșirea HDMI, un port USB 3.1 Tip-A și unul reversibil USB 3.1 Tip-C. Tot aici vei putea identifica doi martori luminoși care vă indică prin culori starea bateriei și modul în care laptopul e conectat la adaptor. Când e pe baterie, autonomia urcă teoretic până la vreo 12 ore. Acumulatorul e de tip litiu-polimer cu 2 celule și 47 Wați oră.

ASUS ZenBook 14 UM431DA

ASUS ZenBook 14 UM431DA

Procesorul AMD Ryzen 5 sau 7 vine cu grafica integrată Radeon RX Vega10. Memoria RAM poate urca la 16GB, având două sloturi. Stocarea se face pe unități SSD de până la 1TB.

Cine va opta pentru un laptop cu design, va dori și un sunet bun. ZenBook 14 are patru difuzoare, sistemul audio fiind certificat de Harmon Kardon. Există două difuzoare pentru frecvențe joase și două pentru înalte, sunetul fiind clar și puternic.