HomeProduseLaptopuriROG Strix G G731GT este emblemă perfectă a designului elegant și funcțional
ASUS ROG Strix G G731

ROG Strix G G731GT este emblemă perfectă a designului elegant și funcțional

ROG Strix G G731GT este emblema perfectă a designului elegant și funcțional, oferind o experiență formidabilă în jocuri, dar și în sarcinile de lucru solicitante. Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core de Generatia a noua și plăcile video din seria NVIDIA GeForce RTX, sistemul oferă performanțe cu un impact semnificativ în jocuri, adresându-se în același timp unui public extins.

Sistemul inteligent de răcire permite eliberarea întregului potențial extraordinar al acestor procesoare de top, în timp ce tehnologia RangeBoost oferă cel mai puternic semnal Wi-Fi posibil pentru mediul tău de lucru.

Designul modelului Strix G este inspirat de colaborarea cu BMW Designworks Group, combinând eleganța și funcționalitatea prin intermediul 3D Flow Zone – o soluție de răcire deosebit de vizibilă.

ROG Strix G G731GT este echipat cu un procesor Intel Core i7-9750H, dispune de 8GB de memorie RAM și de un SSD de 512GB. Ecranul mat Full HD, cu diagonala de 17,3 inchi, are margini subțiri și oferă un spațiu larg pentru a cuprinde mai bine câmpul de luptă.

Avantajele notebook-ului ROG Strix G G731GT

  • Ecran spațios
  • Capacități grafice ridicate
  • Design elegant și funcțional

Laptopul de gaming ROG Strix G G731GT, cu diagonala de 17,3 inchi poate fi achiziționat prin intermediul magazinelor din România.

Vezi oferta pentru ROG Strix G G731GT