HomeProduseLaptopuriPREZENTARE VIDEO: ASUS B9 (B9450) e cel mai ușor laptop business de 14″
Prezentare video ExpertBook B9

PREZENTARE VIDEO: ASUS B9 (B9450) e cel mai ușor laptop business de 14″

Cu o greutate între 870 și 995 de grame, ASUS  B9 e unul dintre cele mai atractive laptopuri ultra-portabile, oferind funcții specifice mediului de afaceri și un design care s-a bucurat de mare atenție la detalii.

Ca aspect fizic, muchia lui B9 e de doar 14,9 mm, carcasa fiind construită dintr-un aliaj de magneziu și litiu. Ramele sunt îngustate foarte mult pentru a obține o amprentă cât mai mică. Cu alte cuvinte, vei transporta un laptop mai mic și mai ușor, dar te vei bucura de un ecran cât mai mare. Aceasta este e ideea designului NanoEdge – diagonală de 14 inci in corpul smiliar unuia de 13. Imaginea din margine în margine e mai captivantă și nu te va distrage vreun alt element. Ecranul este mat pentru a elimina reflexiile, are rezoluție FullHD și o luminozitate de până la 300 nits.

Urmărește prezentarea notebook-ului ASUS B9 (B9450)

Vezi oferta ASUS B9 (B9450)

Procesorul Intel Core i7 din generația a 10-a este mai rapid și mai eficient, oferind un răspuns prompt și performanță continuă. E acompaniat de 16GB RAM și stocare pe două SSD-uri foarte rapide totalizând 2 TERA. Așadar, ai transfer rapid de date și spațiu mai mult decât suficient. Pentru că munca nu se limitează la spațiul din clădirea de birouri, ASUS B9 oferă o autonomie ridicată. Bateria de 33 Wh, cu două celule, oferă până la 12 ore de productivitate, în timp ce o baterie mai mare, de 66 Wh, poate oferi până la 24 de ore pentru același flux de lucru. Cu suport pentru încărcare rapidă bateria ajunge la 60% din capacitate în numai 39 de minute.

Un rol important în atingerea acestei autonomii îl are tehnologia Panel Self Refresh. Sistemul detectează tipul de conținut afișat și comandă plăcii video generarea unui număr mai mare sau mai mic de cadre. De exemplu, un fișier PDF sau un document office nu are nevoie de o rată de refresh foarte ridicată, fiind o imagine statică. În acel moment, placa grafică intră în standby după generarea cadrului static, reducând foarte mult consumul de energie.

ASUS ExpertBook B9450

ASUS B9450

Multiple opțiuni de conectivitate

B9 oferă toate conexiunile necesare pentru perifericele moderne. Integrează Thunderbolt 3 pentru transferul rapid de date, ieșire video și suport pentru încărcarea rapidă. Alături de acesta există un USB tip A, o ieșire HDMI și chiar o conexiune cablată la rețea prin micro HDMI. Dar nu uita că are și conectivitate Wi-Fi 6, deci probabil vei uita de cablu.

Senzorul de amprente permite autentificarea rapidă și sigură în sistemul de operare Windows. Cei care preferă autentificarea facială pot folosi camera web cu Infrared, aceasta putând fi acoperită atunci când nu este utilizată.

Sistemul de sunet al lui B9 este optimizat de Harman Kardon, cu difuzoare îndreptate în jos, care beneficiază de procesarea adaptativă a semnalului, îmbunătățind claritatea și filtrând zgomotul.

Chiar dacă laptopul e mic, tastatura e foarte comodă și nu e deloc înghesuită. E ajutată și de Ergolift, balamaua care o înclină să mai confortabilă. Touchpadul folosește NumberPad 2.0 – o tastatură numerică virtuală iluminată LED.