HomeProduseLaptopuriCu ProArt StudioBook Pro 15 îți poți continua activitatea de creație de oriunde
Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Cu ProArt StudioBook Pro 15 îți poți continua activitatea de creație de oriunde

Atunci când munca ta de creație este foarte importantă, iar rezultatele sunt așteptate cât mai rapid posibil, seria de laptopuri ProArt StudioBook poate face diferența dintre succes și eșec. ProArt StudioBook Pro 15 este o stație de lucru portabilă cu un hardware deosebit de puternic, ce te poate însoți oriunde, fie că te afli în biroul clientului pentru o prezentare sau într-o deplasare de afaceri pentru mai multe zile. Chiar dacă ești izolat acasă, activitatea ta profesională va putea continua cu aceeași productivitate ca la birou.

Laptopul are o greutate de 2 Kg și un ecran NanoEdge cu o grosime a marginii de numai 7,5 mm în partea de sus și pe laterale. Vei aprecia cu siguranță procesorul Intel Core i7-9750H, grafica NVIDIA Quadro RTX 5000 Max Q cu 16 GB și cei 48 GB de memorie RAM.

Cui îi este recomandat ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T?

  • Pentru designeri – ProArt StudioBook Pro 15 este suficient de puternic pentru a rula cu rapiditate aplicații de design CAD și 3D. Laptopul poate reda cu precizie de pixeli obiectele și poate transfera cu viteză fișierele de mari dimensiuni.
  • Pentru arhitecți – Laptopul este optimizat pentru aplicații de tip BIM (Building Information Modelling). Acesta integrează o placă video puternică, un procesor puternic și suficientă cantitate de memorie RAM pentru a proiectele de amploare.
  • Pentru animatori – Animația este un domeniu care solicită din plin placa video, procesorul și memoria RAM. Placa Quadro este special creată pentru randarea video și rularea programelor de animație.
  • Pentru programatori – Tastatura, calitatea ecranului mat și capacitatea de a compila rapid cod sau de a rula diverse simulări recomandă StudioBook și celor care dezvoltă software.

Modelul W500G5T-HC012R e disponibil în România

Modelul StudioBook Pro 15 W500G5T-HC012R are 48GB de memorie RAM și un procesor Intel Core i7-9750H cu frecvențe de până la 4,5GHz. Laptopul oferă performanțe incredibile fie că trebuie să compilați un program sau să faceți teste ce implică baze mari de date.

Vezi oferta pentru ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T