HomeProduseLaptopuriLucrează, creează și învață de acasă cu laptopurile ASUS
ASUS ZenBook Pro Duo

Lucrează, creează și învață de acasă cu laptopurile ASUS

Distanțarea fizică nu trebuie să se transforme în izolare socială. Laptopurile ASUS nu te lasă să te izolezi social și îți oferă șansa de a fi în contact cu rudele, prietenii și colegii de la școală sau de la serviciu. Într-o eră a informației în care o mulțime de lucruri pot fi rezolvate online, prezența unui calculator portabil este indispensabilă. Calculatorul conectat la internet îți oferă mai mult timp liber, numeroase lucruri care presupuneau deplasarea ta fizică putând fi rezolvate acum prin intermediul laptopului.

ASUS are laptopul perfect pentru fiecare, fie că lucrezi într-o companie, studiezi într-o instituție de învățământ sau creezi artă digitală pentru partenerii tăi. Rămâi la curent cu cele mai bune soluții portabile de la ASUS, vizitând microsite-ul asus4home.ro.

Lucrezi?

Lucrul de la distanță este mai ușor dacă ai la îndemână un laptop fiabil și performant. ASUS ZenBook UX434 este unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume grație ecranului de tip NanoEdge cu margini ultra-subțiri. Soluția de control tactil ScreenPad 2.0 îți oferă posibilitatea de a interacționa diferit cu portabilul și de a beneficia de noi moduri ce te ajută să-ți descoperi creativitatea. Eficiența este un alt lucru de luat în calcul, mai ales dacă laptopul este pornit peste 12 ore pe zi. ZenBook UX434 are un consum redus de energie și o autonomie de până la 12 ore.

Vezi soluțiile ce te ajută să lucrezi mai bine

Studiezi?

Manualele, temele și materialele de studiu sunt disponibile în bibliotecile online. Funcțiile de căutare îți permit să identifici cu precizie pasajele care te interesează, să consulți manualele și să colaborezi cu colegii de clasă. ASUS VivoBook S532 este laptopul perfect pentru studiu, fiind conceput cu toate funcțiile și caracteristicile necesare elevilor și studenților.

VivoBook S532 are o abordare neconvențională a conceptului de sistem portabil pentru utilizarea zilnică. Culorile vii, ecranul mat și ScreenPad 2.0, o soluție invatoare pentru introducerea datelor, îți fac fiecare zi mai frumoasă. Nu în ultimul rând, VivoBook S532 este un laptop subțire și ușor, având numai 1,8 Kg și o grosime de 18 mm.

Vezi soluțiile ce te ajută să înveți mai bine

Creezi?

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 este un portabil spectaculos, cu mult diferit față de laptopul tradițional. ZenBook Pro Duo este ideal pentru cei care vor să creeze și doresc unelte de lucru care să-i inspire. Ecranul secundar ScreenPad Plus, plasat imediat deasupra tastaturii, devine atât un mediu pentru afișarea informației precum și un instrument pentru introducerea datelor. Ecranul principal, de tip touchscreen OLED 4K (3840 x 2160), validat PANTONE, cu certificare VESA DisplayHDR TrueBlack 500, poate fi utilizat pentru afișarea elementelor de lucru, în timp ce bara de instrumente și alte aplicații pot fi trecute pe ScreenPad Plus.

Vezi soluțiile ce te ajută să creezi