HomeProduseLaptopuriÎn Martie acordăm laptopurile la genul feminin
VivoBook - un laptop fresh

În Martie acordăm laptopurile la genul feminin

Pentru acest început de primăvară, laptopul renunță temporar la caracterul său neutru și devine un substantiv cât se poate de feminin. Iar ASUS le sărbătorește, alături de noi, pe iubitele, adoratele, mult stimatele sau uneori pe nedrept ignoratele noastre jumătăți mai bune. Dar o alegere judicioasă, pe care ele o merită pe deplin, nu este chiar ușor de făcut, așa că ASUS vine în întâmpinarea acestei probleme propunându-ne trei modele de laptopuri care cu siguranță vor ridica sprâncenele cu formă perfectă ale elegantelor noastre doamne.

Singurul lucru pe care ASUS nu l-a inclus în configurații pentru a face deliciul tuturor doamnelor și domnișoarelor este o agățătoare pentru tradiționalul șnur bicolor, însă domnii generoși vor găsi cu siguranță o soluție și pentru asta.

Suplețea și portabilitatea sunt cele două criterii esențiale care le fac ideale pentru un cadou pe aceste trei modele de laptopuri. Un profil subțire, o dimensiune compactă a carcasei și o greutate cât mai mică sunt tot atâtea argumente pentru ca laptopul să-și găsească instantaneu locul în geanta unei doamne sau în rucsacul unei adolescente. Și nu va mai pleca de acolo, date fiind performanțele excelente, autonomia generoasă și aspectul de invidiat.

Mic, dar super vioi

Între modelele propuse se remarcă cel mai compact laptop de 13 inchi din lume cu ScreenPad 2.0, ultraportabilul ZenBook 13 UX334FAC. O alegere excelentă, care oferă deopotrivă forță, grație procesorului Intel de generația a 10-a Core i7-10510U, dar și eleganța nuanței de albastru regal a carcasei, inspirată de frumusețea unui apus auriu deasupra unul ocean de un albastru profund.

Laptopul ZenBook 13 UX334FAC

Laptopul ZenBook 13 UX334FAC

Ecranul NanoEdge are margini aproape imperceptibile și redă imagini superbe, iar ingenioasa balama ErgoLift oferă un unghi perfect de tastare. Ecranul tactil secundar ScreenPad 2.0 oferă interactivitate și o interfață gen smartphone, cu care poți accesa diverse utilitare ASUS menite să-ți simplifice viața digitală, inclusiv Quick Key, pentru automatizarea cu o singură apăsare a unor secvențe complexe de comenzi, alături de Handwriting, Number Key și Office Xpert. Cu ScreenPad 2.0 poți lansa un clip video, un chat sau o aplicație favorită pe ecranul secundar, fără să-ți întrerupi lucrul pe ecranul principal. O adevărată revoluție se va desfășura sub degetele ei delicate și meriți cel puțin un pupic dulce de la ea pentru un asemenea cadou.

Vezi oferta ZenBook 13 UX334FAC

Eleganță sofisticată

ZenBook 14 UM433DA este unul dintre cele mai mici laptopuri de 14 inchi din lume, fiind echipat cu un impresionant ecran cu margini ultra-subțiri NanoEdge și cu soluția exclusivă NumberPad. ZenBook 14 este cu 13% mai mic decât generația anterioară ZenBook 14 (UX430), oferind portabilitatea de care ai nevoie pentru a-l purta cu ușurința după tine oriunde.

ZenBook 14 UM433DA

ZenBook 14 UM433DA

ZenBook 14 vine cu balamaua exclusivă ErgoLift și cu toate elementele tradiționale ale stilului ZenBook. Varianta sofisticată de culoare Icicle Silver este pusă și mai mult în evidență de finisajul contrastant Auriu Roze de deasupra tastaturii, ce-i conferă o notă de lux suplimentară, reflectând contrastul superb între nuanțele aurii native și argintiul selenar. Touchpad-ul mare încorporează extraordinara soluție NumberPad – o tastatură numerică cu iluminare LED ce rezolvă problema lipsei de spațiu pe laptopurile de mici dimensiuni.

Performanța fără compromis este asigurată de un procesor AMD Ryzen 5 3500U, cu grafică integrată AMD Radeon Vega 8. Versatilul model ZenBook 14 nu dezamăgește nici în materie de design, fiind subțire și ușor, deci ultra-portabil și mai rapid ca niciodată. Vei simți din plin recunoștința ei pentru atenția și considerația pe care le-ai investit în acest cadou.

Vezi oferta ZenBook 14 UM433DA

Naturalețe și seducție

Ea însăși fiind una dintre minunile naturii, cu siguranță va aprecia un VivoBook S15 S532FA, cu nuanța sa Moss Green inspirată de natură. Culoarea vieții este cum nu se poate mai potrivită pentru ea, dar esteticul se împletește în mod fericit cu performanța în acest laptop. Modelul VivoBook S15 excelează în atenția la detalii și reușește să se remarce fiind primul din gamă cu logo-ul VivoBook pe capac, iar carcasa metalică iese în evidență prin textura deosebită a finisajelor. Nuanța Moss Green este completată pe marginile capacului de accente Energetic Orange, inspirând ideea de explorare și integrare în natură.

VivoBook S15 S532FA

VivoBook S15 S532FA

VivoBook S15 are toate dotările de care ai putea avea nevoie, de la ecranul superb NanoEdge, la balamaua ErgoLift și excelentul ecran secundar tactil Screen Pad 2.0. Procesorul puternic Intel® Core i5-8265U asigură productivitatea optimă chiar și în multitasking și vei beneficia și de o conectivitate excelentă Intel Wi-Fi 6 cu Gig+ (802.11ax).

Iar cum muzica este coloana sonoră a vieții, VivoBook S15 îți oferă tot ce este mai bun la acest capitol, fiind echipat cu un sistem de sunet certificat Harman Kardon, pentru un sunet detaliat și excelent echilibrat de foarte înaltă calitate. Suntem convinși că reacția ei va fi cât se poate de… naturală după o asemenea surpriză.

Vezi oferta VivoBook S15 S532FA

Dacă adori personalitatea ei debordantă, felul în care sfidează cu eleganță toate normele sociale învechite, argumentația imparabilă atunci când descoperă ceva nou care o pasionează și felul în care numai ea știe cum să te țină întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți, atunci culoarea Punk Pink va reprezenta cel mai bine spiritul ei rebel. Accentul contrastant de pe marginea capacului este colorat în nuanța naturală Moss Green, iar combinația celor două te învăluie într-o cromatică caldă și incitantă, inspirând feminitate și naturalețe.

VivoBook S15 S532FA

VivoBook S15 S532FA

Vezi oferta VivoBook S15 S532FA

ASUS ți-a rezolvat problema cadoului, dar ținând cont de atractivitatea variantelor propuse probabil că acum te confrunți cu o adevărată… trilemă. Suntem curioși, ce i-ai luat până la urmă?