HomeProduseLaptopuriLaptopuri vibrante: există o culoare pentru fiecare
Seria VivoBook - culori vibrante

Laptopuri vibrante: există o culoare pentru fiecare

Faptul că omul asociază, mai mult sau mai puțin conștient, culorile cu anumite stări de spirit este un lucru cunoscut de multă vreme și nu-ți trebuie o diplomă în psihologie pentru a înțelege asta. Dar îți poate trebui una pentru a folosi eficient culorile, nu doar ca pe un artificiu de stil, ci și drept instrument de comunicare și poziționare. Uneori, vorba anglo-saxonului, te simți albastru și un pic de verde te-ar putea remonta, iar roșul ți-ar putea aprinde simțurile până ce te pierzi într-o albă reverie.

ASUS stăpânește această artă, întrucât a introdus, în seria de laptopuri VivoBook – una dintre cele mai vioaie și dinamice serii gândite de producător, o definire cromatică a rolurilor și potențialilor destinatari ai diverselor modele. Culoarea nu este doar o simplă chestiune de gust, ci devine un factor coagulant al energiilor creative la care poți adera în funcție de caracteristicile și preferințele tale personale. Definițiile cromatice propuse de ASUS sunt menite să orienteze tipurile diferite de utilizatori către modelele care au cele mai mari șanse de a-i satisface și pot acționa subtil în acest sens, sugerând fără să oblige și recomandând fără vreun ton imperativ.

Îți propunem o incursiune în universul cromatic ASUS VivoBook, în urma căreia, cine știe, poate te vei regăsi în vreuna dintre ofertele companiei și vei descoperi, în sfârșit, acel evaziv laptop perfect pentru tine.

Transparent Silver – Descoperă viitorul

Varianta Transparent Silver cu accente de alb rezonează cu entuziasmul generației tinere ce privește către viitor. Transparența în legătură cu ce va fi și strălucirea noului care ne așteaptă chiar după colț pot fi de un magnetism inevitabil pentru cei aflați încă la vârsta descoperirilor mai mari sau mai mici.

Laptop VivoBook S431FL Tranparent Silver

Laptop VivoBook S431FL Tranparent Silver

VivoBook S431FL-EB130

 • procesor Intel Core i5
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică NVIDIA GeForce MX250

Configurația robustă îl potrivit pentru orice tip de utilizare cotidiană, fie că este vorba de activități productive sau divertisment.

Vezi oferta S431FL-EB130

Cobalt Blue – Explorare urbană

Carcasa în nuanța Cobalt Blue cu accente roșu neon își dorește să sugereze orizontul unui oraș futurist, aflat în permanentă evoluție împreună cu spiritul noului. Străbați străzile ca o nălucă și duci cu tine în rucsac o putere de calcul mobilă fără rival.

Laptop VivoBook S15 S531FA Cobalt Blue

Laptop VivoBook S15 S531FA Cobalt Blue

VivoBook S15 S531FA

 • procesor Intel Core i5
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Designul blochează reflexia culorilor și rama subțire pune în valoare ecranul generos de 15 inchi, montat într-o carcasă suficient de compactă și portabilă pentru a putea fi luat după tine oriunde mergi.

Vezi oferta S531FA-BQ021

Punk Pink – Stilul străzii

Varianta Punk Pink este combinată cu accente verzi pentru a pune în evidență curentul rebel al generației tinere, căreia nu îi este frică să ia atitudine pentru a-și apăra idealurile. Apuse sunt vremurile când rozul era apanajul fetițelor cu păpuși în brațe. Azi este flacără și stil, strigăt și scut, o declarație curajoasă și o formă de asumare a lucrurilor în care crezi.

Laptop VivoBook S15 S531FA Punk Pink

Laptop VivoBook S15 S531FA Punk Pink

VivoBook S15 S531FA

 • procesor Intel Core i5
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Culoarea neobișnuită este atractivă și este primul VivoBook cu logo-ul inscripționat pe capac, în timp ce carcasa sa metalica elegantă iese în evidența datorită finisajelor tactile deosebite.

Vezi oferta S531FA-BQ024

Moss Green – Fii una cu natura

Nuanța Moss Green cu accente portocalii reflectă spiritul de explorare a sălbăticiei și dorința de a fi una cu natura. Este culoarea vieții și probabil cea mai răspândită culoare din natură. Arătă că îți pasă de lumea care te înconjoară, că nu ai uitat să te bucuri de miracolele pe care viața ni le presară în cale.

Laptop VivoBook S15 S531FA Moss Green

Laptop VivoBook S15 S531FA Moss Green

VivoBook S15 S531FA

 • procesor Intel Core i5
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Balamaua de înaltă precizie ErgoLift oferă o acțiune duală, deosebit de cursivă, ce menține ecranul într-o poziție sigură, indiferent de unghi, și împinge ușor tastatura în sus pentru a oferi o poziție perfectă de tastare.

Vezi oferta S531FA-BQ013

Silver Blue – Minimalism atractiv

Optimist și bonom, domnul Silver Blue oferă o culoare ce aparține, clar, unui viitor mai bun. Aspectul ordonat și minimalist face lucrul cu acest laptop mai plăcut, iar culorile deschise au un impact surprinzător de plăcut.

VivoBook 14 X403FA Silver Blue

VivoBook 14 X403FA Silver Blue

VivoBook 14 X403FA-EB164

 • procesor Intel Core i7
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Laptopul elimină orice limitări, cu o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore și o greutate totală de doar 1.3 kg. Compact și ușor, excelează la capitolul portabilitate și îți permite să lucrezi și să te joci oriunde și oricând.

Vezi oferta X403FA-EB164

Icicle Gold – Eleganță la superlativ

Culoarea perseverenței și a eleganței, Gold simbolizează adevăratul lux. Dacă ai decis să te răsfeți un pic, fără să renunți vreun pic la beneficiile celor mai recente tehnologii, alegerea acestei nuanțe este cum nu se poate mai potrivită. Arătos fără a fi opulent, laptopuri este o afirmare a bunului gust și a instinctelor tehnologice corecte.

Laptop VivoBook S330 Icicle Gold

Laptop VivoBook S330 Icicle Gold

VivoBook S13 S330FA-EY020T

 • procesor Intel Core i3
 • 4 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Un laptop deosebit de compact și ușor care se poate strecura fără prea mari probleme într-o geantă, iar atunci când îl scoți de acolo vei fi remarcat pentru aspectul șic pe care ți-l conferă.

Vezi oferta S330FA-EY020T

Peacock Blue – Multicolor și versatil

Peacock Blue este o culoare iridescentă, cu tonuri strălucitoare de albastru, verde și purpuriu. Nuanța inițială de un albastru bogat a căpătat noi tonuri de culoare care par să se schimbe odată cu unghiul din care privești și condițiile de iluminare. Un simbol al versatilității fără precedent în domeniul carcaselor de laptop, pe care VivoBook știe să-l poarte cu eleganță și mândrie.

Laptop VivoBook X512 Peacock Blue

Laptop VivoBook X512 Peacock Blue

VivoBook 15 X512FA

 • procesor Intel Core i3
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică integrată

Un laptop compact ce te ajută să te implici pe deplin în activitățile tale. Noul ecran cu patru laturi ultra-subțiri NanoEdge are o grosime a marginilor de doar 5,7 mm, oferindu-ți imagini deosebit de captivante.

Vezi oferta X512FA-EJ1141

Coral Crush – Te scoate în evidență

O culoare vie cu tonalități calde, undeva între roz și portocaliu, mărgeanul este acum o nuanță mai populară decât oricând pentru că reușește să adauge o notă personală fără a deveni țipătoare. Vizibilă în orice iluminare, culoarea se va asorta la fel de bine cu bejurile dintr-un birou, ca și cu universul multicolor dintr-o cafenea. Oriunde ai fi, te va scoate din mulțime.

Laptop VivoBook X512 Coral Crush

Laptop VivoBook X512 Coral Crush

VivoBook 15 X512FJ

 • procesor Intel Core i5
 • 8 GB de RAM
 • placă grafică NVIDIA GeForce MX230

Cel mai mic și colorat ultrabook de 15 inchi din lume beneficiază de o cromatică care îi scoate în evidență atractivitatea. Este foarte bun pentru calatorii și este și incredibil de ușor – nu trebuie decât să-l strecori în geantă pentru a-l putea folosi absolut oriunde.

Vezi oferta X512FJ-EJ325