HomeStiriLansariZenfone 8 Flip, specialistul în selfie-uri cu Flip Camera
Zenfone 8 Flip - spate

Zenfone 8 Flip, specialistul în selfie-uri cu Flip Camera

Zenfone 8 Flip continuă povestea de succes a inovatoarei Flip Camera, modulul rabatabil motorizat care permite realizarea de fotografii și video de aceeași înaltă rezoluție și pe post de cameră principală și pe post de cameră selfie.

În acest sistem cu trei camere, cea principală are lentilă cu unghi larg, rezoluție înaltă cu Sony IMX686 64 MP, autofocalizare cu detecția fazei dual-pixel pentru menținerea unei focalizări ultra-clare asupra subiecților. Se adăugă tehnologia Quad Bayer și o sensibilitate la lumină sporită pentru realizarea de fotografii uimitoare atât ziua, cât și noaptea.

Camera secundară cu obiectiv ultra-larg este echipată cu un senzor Sony IMX363. Aceasta permite fotografierea macro de până la 4 cm, pentru imagini de aproape cu detalii incredibile. Cea de-a treia camera are obiectiv telefoto, care permite un zoom optic 3X, un zoom total de până la 12X și tranziții perfecte între camere în timpul înregistrării.

Specialistul foto Zenfone 8 Flip cu Flip Camera

Specialistul foto Zenfone 8 Flip cu Flip Camera

Zenfone 8 Flip utilizează cea mai recentă platformă mobilă de top Qualcomm Snapdragon 888 5G, construită pe baza unui proces de producție pe 5 nanometri. Acest procesor oferă o performanță cu până la 25% mai rapidă, iar grafica e randată cu până la 35% mai rapid comparativ cu generația anterioară.

Noul smartphone axat pe fotografie, Zenfone 8 Flip este echipat cu superb ecran AMOLED Samsung, oferind o experiență vizuală excepțional de captivantă, cu culori ultra-vii. Ecranul NanoEdge este complet întins pe fața terminalului, 100% lipsit de decupaje, iar rata de refresh urcă la 90 Hz.  Tunat în colaborare cu Pixelworks, firmă de top în industria de procesare vizuală, ecranul oferă o experiență vizuală superbă, îmbunătățită cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și tehnologia DC Dimming. Ecranul este certificat HDR10+ pentru a putea reda detalii chiar și în cele mai întunecate scene.

Zenfone 8 Flip a fost reproiectat pentru a permite o priză mai bună, menținând însă o baterie mare. Spatele curbat 3D a fost atent reproiectat pentru o priză optimă. Senzorul de amprentă este integrat în display pentru a debloca telefonul simplu și intuitiv.

Durata de viață excepțională a bateriei, potrivită pentru un ritm digital non-stop este asigurată de baterii de mare capacitate – 5000 mAh. Sistemele avansate de administrare a bateriei maximizează durata de viață, iar noul System Mode din sistemul de operare ZenUI 8 are o varietate de moduri automate de administrare a alimentării pe care utilizatorii le pot comuta cu ușurință în funcție de nevoile lor, de la performanță maximă la durată de viață maximă a bateriei. Configurarea manuală avansată a parametrilor de economisire a energiei este, de asemenea, posibilă.

Ce aduce noua interfață ZenUI 8

Noua interfață ZenUI 8 combină fluiditatea cu viteza, este simplă și ușor de folosit. Operarea cu o singura mână din modul One-handed este doar la un gest distanță, facilitând controlul, iar modul Dark ajustează automat aplicațiile la o schemă de culori întunecată, care îi ajută pe utilizatori să rămână concentrați, reducând oboseala ochilor și îmbunătățind vizibilitatea.

Modul System oferă mai multe moduri diferite care permit utilizatorilor fie să prioritizeze performanța, fie să extindă durata de viață a bateriei. Smart Key permite accesul instantaneu la acțiunile favorite. Cu AudioWizard utilizatorii își pot adapta automat experiența audio la conținutul pe care îl ascultă, cu presetările Dynamic, Music, Cinema și Game, menite să îmbunătățească orice tip de mediu sonor. De asemenea, designul versiunii stock de Android a fost îmbunătățit cu elemente atent selectate pentru a-l face să se potrivească perfect cu orice cerință a utilizatorilor.