HomeRecomandariPoze de la Acropole (Atena) surprinse de Zenfone 10 – Vezi galeria foto

Poze de la Acropole (Atena) surprinse de Zenfone 10 – Vezi galeria foto

Vacanța din Grecia dn 2023 a fost imortalizată cu Zenfone 10. După cadrele naturale cu plaje, porturi și peșteri din Kefalonia, uite și o serie de fotografii din Atena, în special de la Acropole.

Acropole, Atena, Grecia

În centrul antic al Atenei, Acropolele, ruinele străvechi și templele parcă veghează peste orașul modern.

Grecia 2023

Grecia 2023

Grecia 2023

Privind la Stadionul Olimpic Panathenaic din Atena, simți pulsația istoriei în fiecare treaptă de marmură. Este un colos arhitectural din piatră creat pentru Jocurile Olimpice din 1896.

Stadionul Olimpic Panathenaic din Atena

La Vouliagmeni, am prins frumusețea naturală cu Zenfone 10 după apus. Apa turcoaz a lacului reflectă stâncile de calcar și vegetația, într-un echilibru armonios între elementele naturii, care evidențiază calitatea capturii de culoare a telefonului.

Grecia 2023

Grecia 2023

Despre Zenfone 10

Zenfone 10 redefinește conceptul de smartphone compact și performant. Echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2, memorie LPDDR5X și stocare UFS 4.0, acest telefon îmbină performanța de top cu o durată de viață a bateriei extinsă. Funcția de încărcare wireless și ecranul AMOLED cu rată de reîmprospătare de 144 Hz, îmbunătățit de Pixelworks®, asigură o experiență vizuală excepțională. Zenfone 10 include un sistem de camere îmbunătățit cu stabilizator gimbal și Adaptive EIS pentru capturi video stabile, iar camera frontală de 32 MP asigură selfie-uri de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare redusă. Facilitățile AI îmbogățesc interacțiunea cu telefonul, iar opțiunile de culoare și angajamentul ASUS pentru sustenabilitate adaugă valoare și responsabilitate dispozitivului. Zenfone 10 este, fără îndoială, un companion puternic și ecologic pentru utilizatorii moderni.