HomeEvenimenteCu 37 de reușite, ASUS bate recordul de premii la Red Dot Design Awards 2021
ASUS sparge recordul la Red Dot Design Awards 2021

Cu 37 de reușite, ASUS bate recordul de premii la Red Dot Design Awards 2021

Ca în fiecare an, ASUS s-a aflat în primul eșalon al premiaților pentru designul deosebit al produselor sale, însă de data aceasta a stabilit un nou record, primind nu mai puțin de 37 de prestigioase premii Red Dot Awards 2021, cel mai mare număr de astfel de premii primite într-un an de o companie. Premiile evidențiază preocuparea continuă a companiei de a oferi experiențe incredibile pentru toți utilizatorii, prin intermediul unui proces continuu de inovare și un design excepțional al produselor.

Mitch Yang, ASUS Chief Design Officer, s-a declarat mândru de echipa sa, cu care a atins acest record impresionant și a subliniat că filosofia designului produselor ASUS ia în calcul, de la bun început, nevoile utilizatorilor, cărora le sunt dedicate produsele inovatoare ale companiei. Designul excelent al produselor ASUS se remarcă nu doar prin estetica atractivă, ci și prin elementele sale funcționale, motiv pentru care compania s-a făcut remarcată într-un mediu saturat cu competitori de valoare, a ținut să precizeze și Profesor Dr. Peter Zec, fondator și CEO al Red Dot.

Red Dot Award este una dintre cele mai mari competiții din lume în materie de design, la care participă peste 18.000 de produse candidate, grupate în trei discipline: Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design și Red Dot Award: Design Concept. Timp de mai bine de 60 de ani, un juriu internațional format din experți cu renume dintr-un întreg spectru de domenii asociate s-a întrunit anual pentru a selecta cele mai bune design-uri, în urma unui proces riguros de evaluare care durează mai multe zile și se concentrează pe criterii precum nivelul de inovație, funcționalitate, calitate, longevitate și ergonomie.

Anul acesta, ASUS a obținut premii la multiple categorii, dintre care enumerăm: laptopuri consumer, laptopuri pentru business, PC-uri pentru business, laptopuri de gaming, accesorii pentru jocuri, plăci de bază, plăci grafice, afișaje, smartphone-uri și dispozitive IoT. Mai jos poți afla o parte dintre câștigători, urmând ca restul să fie anunțați ulterior.

 

Laptopuri consumer Accesorii de gaming Monitoare
ASUS ZenBook Duo/Pro Duo ROG Gladius III series ProArt Display PA148CTV
ASUS VivoBook 14 X415 ROG Claymore II Wireless Gaming Keyboard ProArt Display PA328CGV
Laptopuri de business ROG Falchion Wireless Gaming Keyboard ASUS ZenBeam Latte L1
ASUS BR1100 Series ROG Kunai 3 Gamepad Smartphone-uri
ASUS Chromebook Flip CX5 ROG Ryujin II 240 ROG Phone 5
ASUS Chromebook Detachable CM3 Plăci de bază Dispozitive IoT
PC-uri de business ROG Maximus XIII Extreme PureGo
ASUS Commercial Chromebox 4 ROG Strix Z590-E Gaming WiFi
ASUS Chromebox 4 Plăci grafice
Laptopuri de gaming ROG Strix GeForce RTX™ 3080
ROG Flow X13 TUF Gaming GeForce RTX™ 3080
ROG Strix Scar ROG Strix LC Radeon™ RX 6800 XT
ROG Zephyrus G14 ACRNM