HomeProduseLaptopuriZenBook 14 UX431FA: ar intra în poșetă doar dacă ai vrea să te oprești din lucru

ZenBook 14 UX431FA: ar intra în poșetă doar dacă ai vrea să te oprești din lucru

Când vrei un laptop deosebit, dincolo de denumiri, diagonale și tehnologii, urmărești în fond o experiență elevată cu un astfel de portabil. Vrem să renunțăm la figurile de stil, dar ZenBook 14 UX431FA exact asta face pentru tine: se ridică un pic și își înclină la un unghi perfect tastatura, grație ingenioasei balamale ErgoLift,  gândită de ASUS. Ai spune că te recunoaște de stăpân și se înclină în fața ta, ceea ce nu credem că a mai făcut pentru tine vreun alt produs high-tech. Dincolo de evidenta ergonomie a acestei soluții – ai un unghi perfect pentru tastare, beneficiile sale ating și domeniul răcirii, facilitând circulația aerului cald evacuat din interiorul carcasei, însă un alt efect benefic apare și la capitolul acustică.

Imediat după, vei remarca ecranul spectaculos NanoEdge de 14″, cu margini ultra-subțiri și un raport ecran-corp de 86%. Proiectat pentru a-ți oferi cea mai extinsă suprafață vizibilă într-un spațiu fizic cât mai restrâns, designul NanoEdge face ca imaginile redate să pară cu mult mai captivante, fiind mai puține elemente care să-ți distragă atenția. Ecranul include de asemenea o tehnologie de afișare cu unghiuri largi de vizualizare, asigurând fidelitatea culorilor chiar și la vizionări din unghiuri extreme.

Tastatura iluminată are dimensiuni complete, ce oferă o experiență de tastare precisă și foarte comodă, tastele având o cursă perfectă. Dimensiunea mare a tastelor este posibilă grație soluției exclusive NumberPad, un touchpad cu o tastatură numerică virtuală, cu iluminare LED încorporată, pe care o poți activa pentru introducerea rapidă a cifrelor.

ASUS ZenBook 14 (UX431)

ASUS ZenBook 14 (UX431)

Designul, ecranul superior și tehnologiile descrise mai sus vin însoțite de componente de înaltă calitate. Modelul UX431FA-AM101 ofertat în România este echipat cu un procesor Intel Core i7-8565U cu frecvențe de până la 4,6GHz. Având un raport echilibrat performanță – preț, dispunem de 8GB memorie RAM, capacitate optimă pentru taskurile realizate în deplasare. Stocarea datelor se realizează pe un SSD rapid M.2 PCIe de 512GB. Laptopul îți oferă toate conexiunile necesare: un port USB 2.0, un port USB 3.1 Type A Gen 1, un port USB 3.1 Type C Gen 2, ieșire HDMI și un cititor de carduri SD.

Carcasa metalică super-compactă, subțire și ușoară are dimensiunile similare unui model de doar 13″. Laptopul cântărește doar 1,29 Kg, iar cu el poți să comunici eficient de oriunde, să prelucrezi date, să creezi documente complexe, să retușezi fotografii și chiar să te relaxezi cu un joc online.

Principalele atuuri:

  • ecran superb cu margini ultra-subțiri
  • design premium, ergonomic și compact
  • procesor Intel Core i7, stocare pe SSD
  • portabil (1,29 Kg) și ușor de conectat

Vezi oferta online ZenBook 14 UX431FA

Urmărește prezentarea video ZenBook 14 UX431

ZenBook 14 respectă standardele militare foarte exigente MIL-STD 810G în materie de fiabilitate și durabilitate, fiind supus unui regim de testare deosebit de exigent, ce include teste extinse de funcționare în condiții de mediu ostile, cum ar fi la valori extreme de altitudine, temperatură și umiditate. De asemenea, a trecut cu succes testele interne de calitate concepute pentru laptopurile ASUS, ce depășesc cu mult standardele din industrie.