HomeProduseLaptopuriCum sunt testate laptopurile ASUS ZenBook la standarde militare?
Testarea laptopurilor ASUS ZenBook

Cum sunt testate laptopurile ASUS ZenBook la standarde militare?

Laptopurile ASUS trec printr-un proces îndelungat de testare în condiții de lucru neprielnice. Vezi prin ce teste trec laptopurile ASUS ZenBook pentru asigurarea unui nivel ridicat de calitate și rezistență – vezi video.

ASUS oferă laptopuri puternice, subțiri și ușoare, ce rezistă surprinzător de bine în timp, în ciuda condițiilor utilizare. Scretul acestora constă în alegerea unor materiale rezistente, cum ar fi aliajele ușoare din aluminiu, împrumutate din industria aviatică.

ASUS a construit chiar și o serie de dispozitive robuste ce îndeplinesc standardul militar MIL-STD-810G împotriva șocurilor. Spre exemplu, laptopurile ASUS TUF FX505 și FX705 au radiatoare independente și ventilatoare ce răcesc separat procesorul și nucleul grafic, tastatură cu comutatoare durabile și tuneluri de praf patentate ce furnizează performanțe și fiabilitate pe termen lung. Tastaturile HyperStrike, de pe ambele modele, utilizează comutatoare evaluate la 20 de milioane de apăsări. Carcasa ranforsată, cu design hexagonal la bază adaugă rigiditatea structurală pentru un plus de durabilitate.

Nu numai laptopurile din gama TUF trec printr-o serie de testări riguroase. Toate portabilele ASUS sunt supuse unor încercări în medii neprietenoase, cu valori extreme ale altitudinii, temperaturii și umidității. De asemenea, laptopurile au trecut testele interne ASUS, care sunt cu mult mai exigente față de standardul din industrie.

Cum sunt testate laptopurile ASUS ZenBook la standarde militare?