HomeProduseLaptopuriZenBook 14 UM433DA: Stilul tău implică putere și eleganță?
ZenBook 14 UM433DA

ZenBook 14 UM433DA: Stilul tău implică putere și eleganță?

După cum haina îl face pe om, designul premium poziționează ZenBook în centrul atenției potențialilor utilizatori. Și nu vorba doar de o estetică elegantă. Fiabilitatea, durabilitatea și funcționalitatea vin la pachet în seria ZenBook 14 UM433DA odată cu atractivitatea prețului. Secretul stă în procesoarele AMD Ryzen 5 și în echilibrul configurațiilor disponibile în magazinele din România.

Poți alege între AMD Ryzen 5 sau Ryzen 7, în funcție de bugetul disponibil și de complexitatea aplicațiilor pe care intenționezi să le folosești cu precădere pe laptop. Memoria RAM de 8 GB poate susține majoritatea programelor de birou și de comunicare, însă poți opta pentru 16 GB în cazul în care vei apela la un software de editare foto. Spațiul de stocare poate fi de 512 GB sau de 1 TB, în ambele cazuri putând să te bucuri de accesarea rapidă a datelor conferită de unitățile SSD. Ești liber să compari ofertele din linkul de la finalul articolului.

Componentele îți dau puterea,
designul îți oferă și alte avantaje

Ecranul are diagonala optimă pentru a-ți reda cât mai bine o fereastră FullHD, păstrându-și caracterul portabil. Aici a intervenit designul NanoEdge, marginile ultra-subțiri ajutând la maximizarea suprafeței vizibile de 14 inchi în raport cu carcasa. Astfel, UM433DA a ajuns să fie cu 13% mai mic decât generația anterioară UX430.

ZenBook 14 UM433DA

ZenBook 14 UM433DA

Tastatura este cât se poate de confortabilă apelând la un mic truc tehnologic, deja de notorietate în cazul portabilelor ASUS. Balamaua exclusivă ErgoLift o înclină la un unghi mai confortabil în tastare, oferind spațiu suplimentar pentru o mai bună răcire. Tastele nu sunt deloc înghesuite, iar absența părții numerice a fost suplinită tot printr-o invenție deșteaptă. NumberPad este o tastatură numerică virtuală ce-și face apariția pe suprafața touchpad-ului grație iluminării LED.

Am început cu eleganța și am păstrat detaliile la final. În oferta de mai jos vei descoperi o variantă sofisticată de culoare – intitulată Icicle Silver. Este pusă în evidență de finisajul contrastant Auriu Roze de deasupra tastaturii, ce-i conferă o notă de lux suplimentară, reflectând contrastul superb între nuanțele aurii native și argintiul selenar.

Vezi ofertele ZenBook 14 UM433DA