HomeCum să...Ce poți face cu Armoury Crate pe ROG Phone II
Armoury Crate pe telefonul ROG Phone II

Ce poți face cu Armoury Crate pe ROG Phone II

Noul Armoury Crate, cunoscut în trecut drept Game Center, îți aduce o mulțime de funcții noi direct pe telefonul tău ROG Phone II. Pe ecranul aplicației ai opțiunile: Games Library, Console, Featured și News.

În Games Library vei regăsi toate jocurile care au fost adăugate în mod automat. Tot aici există un set specific de funcții pentru fiecare joc, cum ar fi My Records care îți va arăta înregistrările jocurilor și capturile de ecran. Oficial Site te va trimite direct pe site-ul oficial identificat în Google Play pentru aplicația respectivă.

O altă zonă interesantă este Scenario Profiles, care te va lăsa să personalizezi aproape tot ce ține de jocul pe care intenționezi să îl lansezi.

xMode poate extinde bateria sau poate impulsiona performanțele telefonului pentru rezultate mai bune în benchmarkuri. Setările sunt împărțite pe categorii (Touch, Display, Performance, Audio) pe care le poți alege pentru fiecare tip de joc.

În Console, poți seta aproape tot ce nu e legat în mod specific de un joc, cum ar fi ce joc ar trebui să pornească Game Genie sau parametri pentru sistemul de iluminare, ventilator și Air Triggers.

Zona Featured colectează toate jocurile care funcții concepute în mod special pentru ROG Phone II. Ultima zonă, zona de News, o să te țină la curent cu noutățile care apar, inclusiv tutoriale despre aplicații.

Vezi ce posibilități îți oferă Armoury Crate pe ROG Phone II