HomeCampanii si concursuriCu o floare nu se face primăvară, dar cu ZenBook 14, da!
ASUS ZenBook 1 Martie

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu ZenBook 14, da!

ASUS te cheamă să îți exprimi viziunea creativă și să-ți creezi setup-ul perfect de primăvară alături de laptopul ZenBook 14 UX434. Puternicul portabil ASUS va fi expus în Băneasa Shopping City Mall (etajul 1), în zilele de 28, 29 Februarie și 1 Martie.

Fanii ASUS sunt așteptați între orele 12:00 și 20:00 la standul ASUS, construit în mod special pentru acest eveniment. De asemenea, ASUS se va întâlni cu fanii și în zilele de 6,7 și 8 Martie, în același loc și același interval orar.

ASUS ZenBook 14 UX434 este cel mai compact laptop de 14 inchi din lume, echipat cu soluția de control tactil ScreenPad 2.0. Portabilul pune în valoare talentul creativ al utilizatorului fiind o sursă de inspirație pentru cei aflați în căutarea Incredibilului. Află mai multe despre campania ASUS, accesând pagina de Facebook dedicată acestui eveniment.

ASUS te ajută să îți găsești inspirația și îți aduce multe premii Zen:

    1. Vino la standul ASUS, din Băneasa Shopping City Mall (etajul 1).
    2. Alege minim 3 obiecte dintre cele pregătite și include #ZenBook UX434 în setup-ul perfect pentru primăvară.
    3. Fă o fotografie cadrului creativ și distribuie public într-un Story pe Instagram sau o postare pe Facebook
    4. Adaugă hashtag-ul #ZENsetup și tag paginii ASUS (Instagram sau Facebook)
    5. Tastează un număr pe ASUS #ScreenPad 2.0, ecranul de control tactil interactiv secundar al lui #ZenBook 14 (UX434) și vezi ce premiu Zen primești!

Concursuri surpriză pe paginile de Facebook

Pe canalele oficiale din social media vor urma concursuri surpriză cu prilejul zilelor de 1 și 8 martie. Prin urmare, îți recomandăm să urmărești paginile de Facebook ASUS și ROG, pentru a fi la curent cu toate noutățile. De asemenea, poți găsi informații și pe Instagram: ASUS Romania și ASUS ROG Romania.