HomeProduseLaptopuriLaptopul VivoBook X512DA – un DA mare pentru eficiență și portabilitate
ASUS VivoBook X512

Laptopul VivoBook X512DA – un DA mare pentru eficiență și portabilitate

ASUS VivoBook X512DA a fost proiectat din primul moment pentru a fi practic și eficient în rularea celor mai multor sarcini specifice unui birou. Laptopul este compact, cu o greutate redusă profitând de tehnologiile exclusive ASUS cum ar fi ecranele NanoEdge și balamaua Ergolift.

Eficiență cu procesoarele AMD Ryzen 5

VivoBook X512DA este disponibil într-o mulțime de configurații, însă elementul comun care contribuie la creșterea puterii și eficienței este procesorul mobil AMD Ryzen 5. Procesoarele AMD Ryzen 5 3500U, care echipează una dintre aceste versiuni, au un număr de patru nuclee fizice, fotolitografiate pe 12 nm, ce pot rula simultan opt fire de execuție. Având un TDP de 15W și frecvențe de până la 3,7 GHz, procesoarele AMD Ryzen 5 oferă atât performanță când și eficiență energetică ridicată.

Tehnologii exclusive ASUS

Noul ecran NanoEdge are rame foarte subțiri pe cele patru laturi, cu o grosime de numai 5,7 mm. Acest fapt înseamnă că cea mai mare parte a suprafeței interioare a fost valorificată în interesul utilizatorului, ce poate profita din plin fără a fi distras de alte elemente. Noul design al balamalelor ErgoLift înclină tastatura la un unghi confortabil, scrierea unui text fiind mai rapidă și mai eficientă.

Tastatură iluminată și Wi-Fi rapid

Tastatura iluminată este perfectă pentru a lucra în medii slab iluminate. Construcția sa este robustă, fiind formată dintr-o singură bucată. Cursa tastelor de numai 1,4 mm favorizează scrierea rapidă, degetele trecând cu ușurință de la un caracter la altul.

Utilizatorii pot accesa Internetul prin intermediul modului Wi-Fi (802.11ac) dual-band, vitezele ajungând la un maxim teoretic de 867Mbps.

Vezi oferta pentru VivoBook X512DA