HomeStiriLaptopul ZenBook UM431DA fructifică elegant avantajele AMD Ryzen
ASUS ZenBook 14 UM431DA

Laptopul ZenBook UM431DA fructifică elegant avantajele AMD Ryzen

Notebook-urile echipate cu procesoare mobile de la AMD au avantaje de necontestat. ASUS ZenBook UM431DA a fost construit pentru a pune în valoare talentul creativ al utilizatorilor. Ecranul cu margini ultra-subțiri pe toate cele patru laturi oferă un raport ecran/corp de până la de 86%, imaginile fiind mai captivante, fără elemente care să distragă atenția.

Balamaua exclusivă ErgoLift ridică ușor tastatura pentru a obține cea mai bună poziție de scriere, în timp ce touchpad-ul se poate transforma într-un NumberPad pentru a înlesni lucrul cu cifre.

ZenBook UM431DA are la bază un procesor mobil AMD Ryzen 7 3700U sau Ryzen 5 3500U. Primul dintre acestea integrează patru nuclee fizice ce pot rula simultan opt fire de execuție. Procesorul este fotolitografiat pe 12nm și are un TDP de numai 15W, crescând și mai mult autonomia portabilului. Memoria cache totalizează 6MB în timp ce frecvențele de operare pot crește până la 4GHz.

Avantajele procesorului AMD Ryzen nu se opresc aici. Chipsetul oferă 10 nuclee grafice Radeon RX Vega 10 și tehnologie AMD FreeSync, care sincronizează rata de refresh a acceleratorului video cu rata de refresh a panoului.

Laptopul ZenBook UM431DA este disponibil în magazinele din România la un preț pe placul tuturor.

Vezi oferta ZenBook UM431DA