HomeProduseTelefoaneZenFone 6 poate fi cadoul perfect de 8 Martie
Telefonul ZenFone 6

ZenFone 6 poate fi cadoul perfect de 8 Martie

Modelul flagship ASUS, mult râvnitul ZenFone 6 e un telefon absolut perfect pentru orice doamnă sau domnișoară, împletind performanța de top cu o ușurință în utilizare de invidiat și o serie de funcții pe care nu le mai găsești pe niciun alt telefon obișnuit.

Oferă-i-l cadou la început de primăvară și punem pariu că reacția ei mai mult decât entuziastă se va datora într-o proporție covârșitoare camerei reversibile din dotare, care transformă banalul selfie într-o scurtă aventură spectaculoasă, cu o mecanică desprinsă parcă dintr-un film SF. Modulul ce include Flip Camera este fabricat dintr-un material avansat și folosește un motor pas-cu-pas special proiectat.

Vezi oferta pentru ZenFone 6

Imagini impecabile la o întoarcere de cameră

Fără îndoială că ai aflat deja, împreună cu restul planetei, despre camera Flip a lui ZenFone 6, care oferă aceeași calitate înaltă a fotografiilor și pentru cadrele selfie, a căror cameră dedicată de pe marea majoritate a telefoanelor nu se ridică la nivelul de calitate al camerei principale. Cu ZenFone ai parte de calitate maximă indiferent cum folosești sistemul dual de camere, care este echipat cu un senzor de top Sony IMX586, ce reprezintă punctul culminant al tehnologiei de fotografie mobilă în acest moment.

Camera principala de 48 MP oferă o rezoluție fără precedent și include tehnologia de ultimă generație Quad Bayer, pentru o sensibilitate la lumină deosebită datorată pixelilor de dimensiuni mari. Camera secundară de 13 MP, cu unghiuri foarte largi de fotografiere, îți permite să realizezi cadre mai largi, indiferent că este vorba despre selfie-uri, fotografii cu prietenii sau peisaje.

Funcția HDR+ îmbunătățită oferă un avantaj deosebit la realizarea fotografiilor pe timp de zi, combinând multiple cadre, printr-un algoritm special, într-o fotografie finală cu luminile, umbrele și toate elementele de detaliu la o valoare perfectă a expunerii. Cu ajutorul modului Super Nocturn, ZenFone 6 poate realiza cele mai bune fotografii pe timp de noapte pe care le-ai văzut vreodată. Iar la filmare, cu ZenFone 6, nu trebuie decât să focalizezi pe subiect și Camera Reversibila îl va urmări în mod automat, în timp ce tehnologia avansată de stabilizare electronică a imaginii (EIS) va ajuta la reducerea tremurului de imagine.

Vezi oferta pentru ZenFone 6

Design minimalist 

Primul lucru pe care îl va remarca la noul ei telefon este absența lăudabilă a oricăror buline, bretoane, decupaje sau margini late care strică aspectul ecranului pe atâtea modele recente de telefoane. Ecranul NanoEdge al lui ZenFone 6 are margini foarte subțiri și oferă maximum de spațiu posibil pentru afișarea interfeței. Ecranul redă culori de nivel cinematografic, cu acoperire de 100% a spectrului DCI-P3, permițându-ți să vezi totul în culori puternice și realiste, chiar și atunci când te afli în aer liber, în condiții de iluminare puternică.

Ecranul este complet protejat de cel mai recent și mai rezistent model de sticlă Corning Gorilla Glass 6, deci va rezista fără probleme în poșete sau rucsacuri, alături de toate celelalte obiecte de primă necesitate, unele destul de contondente, fără de care ea nu pleacă de acasă. Dar telefonul dispune și de un alt fel de protecție, care se manifestă atunci când senzorii detectează că aparatul se află în cădere liberă și reușesc să rabateze rapid camera, pentru a nu suferi vreo stricăciune în momentul contactului cu solul.

Partea dorsală a carcasei este fabricată din sticlă și finisajul prezintă o curbură 3D specifică, având un aspect deopotrivă elegant și futurist. Telefonul este disponibil în variantele de culoare Twilight Silver sau Midnight Black, ambele foarte ușor de asortat cu orice garderobă.

Performanțe de cel mai înalt nivel

ZenFone 6 este echipat cu puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 855, care este cea mai rapidă soluție de acest tip dezvoltată până acum, cu care nu vei simți niciodată lipsa puterii de procesare sau a performanțelor grafice. Având până la 8 GB de memorie și un spațiu de stocare de 256 GB, ZenFone 6 dispune de toate resursele necesare rulării celor recente aplicații și jocuri. Bateria este un „monstru” de 5000 mAh, ce facilitează un stil de viață mobil și foarte activ, fără ca ea să fie nevoită să-și umple până la refuz poșeta cu încărcătoare de dimensiuni mari sau baterii externe.

O interfață extrem de curată

ZenUI 6 este o interfață excelentă, care combină cursivitatea și viteza, fiind foarte intuitivă și ușor de folosit, cu un aspect foarte apropiat de cel al interfeței stoc Android. Controlul cu o singură mână, oricât de delicată, este deosebit de facil datorită interfeței re-proiectate, iar nou adăugata Tastă Inteligentă răspunde instantaneu la comenzi. Este cea mai rapidă versiune ZenUI cunoscută de om.

ZenFone 6 este o soluție win-win de 8 martie, de pe urma căreia nu va beneficia doar ea, ci vei avea și tu satisfacția de a-i fi oferit un cadou cu totul special. Și nu credem că o să te auzim vreodată că ASUS n-a făcut nimic pentru tine.

Vezi oferta pentru ZenFone 6