HomeProduseLaptopuriTrei laptopuri sub 2500 de lei, perfecte pentru școală

Trei laptopuri sub 2500 de lei, perfecte pentru școală

Noul an școlar este chiar după colț, iar copilul tău merită cel mai bun instrument care să îl ajute în toate activitățile școlare și, de ce nu, și în orele de relaxare după ce și-a terminat temele. Magazinul online ASUS este pregătit cum se cuvine pentru primul sunet de clopoțel de anul acesta. În continuare, îți vom prezenta trei variante excelente de laptop, potrivite pentru orice elev.

Vivobook 15X OLED (M1503)

Vivobook 15X OLED

Vivobook 15X OLED

ASUS Vivobook 15X OLED este un laptop încărcat de funcții, care vine pe deasupra și cu un uimitor ecran OLED HDR cu acoperire de 100% a gamutului DCI-P3 de nivel cinematografic. Vivobook 15X OLED ușurează sarcinile de orice fel, grație multiplelor îmbunătățiri, de la puternicul procesor AMD Ryzen 7 până la balamaua cu deschidere completa la 180°, culorile moderne și designul geometric elegant.

La un preț imbatabil, laptopul îți oferă un senzațional display cu raport 16:9, bazat pe un panou OLED HDR cu design NanoEdge pe trei laturi, care este super-luminos (600 de niți luminozitate maximă și oferă o acoperire 100% DCI-P3). Panoul OLED este PANTONE Validated pentru o acuratețe a culorilor de grad profesional și este certificat TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră dăunătoare.

Pentru protecția copilului tău, laptopul vine și cu ASUS Antibacterial Guard, un tratament special de suprafață care ține la distanță bacteriile. De fapt, a fost dovedit științific faptul că Antibacterial Guard inhibă creșterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul că suprafețele laptopului rămân curate și igienizate pentru mai mult timp, reducând potențialul de răspândire al bacteriilor dăunătoare prin contact.

Vezi oferta online

ASUS X515

ASUS X515

ASUS X515

Și la școală, dar și acasă, ASUS X515 este laptopul accesibil ce oferă performanțe ridicate și imagini deosebit de captivante. Afișajul său de tip NanoEdge oferă unghiuri largi de vizualizare, de 178° și un finisaj mat anti-strălucire, pentru o experiență cu adevărat interactivă. Ecranul NanoEdge îi conferă modelului ASUS X515 un spațiu de afișare vast, pentru o experiență de vizualizare foarte imersivă, indiferent că este vorba despre muncă sau distracție.

Laptopul este echipat cu procesoare Intel Core™ i7 cu 16 GB 2400 MHz RAM, precum și cu o placă video dedicată NVIDIA MX330. Designul cu soluții de stocare duale, ce include o unitate SSD PCIe de până la 1TB și un HDD de 1 TB HDD, îți oferă combinația perfectă dintre capabilități de stocare ridicate și vitezele ridicate de citire/scriere.

Având o greutate de doar 1,8 kg, sistemul deosebit de portabil ASUS X515 va fi o binecuvântare pentru orice elev, contribuind la o postură sănătoasă a corpului și o dezvoltare armonioasă a copilului tău.

Vezi oferta online

Vivobook 15 (X1502)

Vivobook 15

Vivobook 15

ASUS Vivobook 15 îi ajută pe elevi să rezolve cu ușurință sarcinile, oriunde ar fi. În taskurile solicitante, intervine procesorul Intel Core™ i7 Gen 12, cu viteze de pana la 4.7 GHz cu Turbo Boost. Cu 16 GB memorie și 512 GB SSD, puterea este destulă pentru a rezolva orice problemă.

Balamaua cu deschidere la 180° ușurează lucrul în colaborare cu colegii și permite și o vizualizare facilă, indiferent de unghiul la care o fixezi. Un alt element fizic remarcabil al acestui laptop este scutul pentru camera web, gândit pentru a-ți proteja intimitatea atunci când nu vrei să fii văzut.

Laptopul este echipat și cu o excelentă tastatură ASUS ErgoSense, proiectată pentru a permite o experiență de input de neegalat, care este în perfectă armonie cu modul în care te miști, simți și atingi. Tastatura ASUS ErgoSense oferă o senzație incredibil de satisfăcătoare, cu o cursă a tastelor calculată cu precizie.

Dacă vrei să optimizezi la maximum laptopul copilului tău, poți folosi MyASUS, care reprezintă varianta cea mai ușoară de a accesa aplicații ASUS foarte utile, ce ajută la optimizarea laptopului. Poți seta utilizarea telefonului mobil cu iOS sau Android împreună cu PC-ul, poți optimiza performanțele PC-ului sau poți contacta serviciul post-vânzare, de service și suport. De asemenea, ai la dispoziție o gamă imensă de aplicații populare, ce pot fi descărcate și oferte exclusive, doar pentru tine.

Nu în ultimul rând, vei beneficia și de ASUS Antibacterial Guard, tratamentul special de suprafață care inhibă creșterea bacteriilor cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, reducând astfel potențialul de răspândire al bacteriilor dăunătoare prin contact.

Vezi oferta online