HomeProduseLaptopuriTOP 5 Cele mai tari sisteme mobile ASUS din 2019
Cele mai tari sisteme ASUS din 2019

TOP 5 Cele mai tari sisteme mobile ASUS din 2019

Pentru ASUS, 2019 a fost un an al inovației și al deschiderii de noi drumuri, produsele-vedetă ale companiei incluzând o mulțime de funcționalități noi, iar multe dintre acestea au stabilit deja trenduri în clasa lor. Gigaherții și pixelii sunt, desigur, importanți, dar ASUS nu s-a mulțumit să ofere doar sporuri de performanță hardware, ci a imaginat moduri noi de a-ți folosi în mod creativ produsele, în scenarii la care probabil nici nu te-ai gândit și nici nu ți-ai imaginat că ar fi posibile. Iată o selecție cu cele mai bune dintre cele mai bune produse aduse pe piață de ASUS anul acesta, dar și o mică avanpremieră pentru 2020.

5. Seria de laptopuri ZenBook 13/14/15 cu ScreenPad 2.0

Seria de laptopuri ZenBook UX334/434/534 a impus pe piață inovatorul ScreenPad în versiunea sa 2.0, care ulterior avea să evolueze în versiunea Plus. Cele trei modele au plăci grafice NVIDIA dedicate, mergând de la MX250 pe UX334/434, până la GTX 1650 Max-Q pe UX534, precum și o autonomie confortabilă, asigurată de baterii de 50 Wh pe UX334/434 și 71 Wh pe UX534. Sunetul este asigurat de ASUS SonicMaster, cu certificare Harman Kardon. De asemenea, laptopurile au fost supuse unor riguroase teste de operare în medii dure, inclusiv la altitudini, temperaturi și umidități extreme, conformându-se standardului militar MIL-STD-810G.

Avantajele ZenBook UX334/434/534: Pe lângă foarte utilul și ingeniosul ScreenPad, designul acestor laptopuri se remarcă prin dimensiuni compacte, cu un excelent ecran NanoEdge cu rame incredibil de subțiri, precum și inovatoarea balama ErgoLift, care nu doar că înclină tastatura la un unghi confortabil, ci joacă un rol și în răcirea eficientă a sistemelor.

Vezi oferta ZenBook 13 Vezi oferta ZenBook 14 Vezi oferta ZenBook 15

4. Laptopul business ASUSPRO B9

Noul ASUSPRO B9 este cel mai subțire laptop de business de 14 inchi și cântărește doar 880 de grame. Cu astfel de parametri, lucrul în condiții de mobilitate devine mult mai comod și aproape că nici nu vei simți că duci în rucsac laptopul pentru serviciu. Profesioniștii mobili vor aprecia și performanțele de top oferite de B9, care este echipat cu procesoare Intel Core™ de generația a 10-a, stocare ultra-rapidă, cu până la două SSD-uri de 1TB, care suportă RAID 0 sau 1 pentru transfer de date sau backup-uri mai rapide, precum și conectivitate perfectă cu Wi-Fi 6 (802.11ax) și Thunderbolt 3. B9 figurează în avanpremieră în topul nostru, urmând să fie disponibil pe piață în primul trimestru al anului 2020.

ASUSPRO B9 (B9450)

ASUSPRO B9 (B9450)

Avantajele ASUSPRO B9: Ecranul NanoEdge are o remarcabilă rație ecran-corp de 94 %, ceea ce a permis montarea unui ecran de 14 inchi într-un cadru de dimensiunile compacte ale unui laptop de 13 inchi. În plus, cu o baterie cu autonomie foarte bună și standarde de calitate din clasa militară US MIL-STD 810G, B9 este gata de business oricând și oriunde.

3. Laptopul ProArt StudioBook Pro X

ProArt StudioBook Pro X este primul laptop Quadro® echipat cu un ecran NanoEdge, fiind o adevărată uzină grafică în care ideile prind viață. Inovatorul design cu rame ultra-subțiri NanoEdge permite montarea unor panouri mai mari în rame de dimensiuni extrem de compacte, imaginile afișate devenind astfel mult mai captivante. Motorizarea este asigurată de un Intel® Xeon® de generația a 9-a sau de procesoare Core™ i7, laptopul oferind o performanță ieșită din comun, în vreme ce placa sa grafică NVIDIA Quadro RTX™ 5000 asigură o putere de procesare grafică fără precedent.

ASUS ProArt StudioBook Pro X

Avantajele ProArt StudioBook Pro X: Includerea ecranului secundar interactiv ASUS ScreenPad™ 2.0 este un binevenit ajutor în timpul lucrului cu programe de editare grafică, permițând stocarea de bare de instrumente și eliberarea spațiului de lucru pe ecranul principal.

2. Telefonul ZenFone 6

Noul ZenFone 6 are un slogan foarte realist, întrucât într-adevăr sfidează obișnuitul, cu combinația sa de inovație, performanță de top și design sofisticat. Ecranul NanoEdge amintește de acele piscine infinite și oferă imagini deosebit de captivante și are o acoperire de 100 % al spațiului de culoare DCI-P3, din clasa cinema, oferind imagini vii și realiste chiar și pe lumină puternică de zi. Flagship-ul la flagship trage, așa că ZenFone 6 a fost echipat cu puternica platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 855, până la 8 GB de memorie și o stocare generoasă de 256 GB. Nu vei duce vreodată lipsă de resurse pentru procesarea celor mai recente aplicații și jocuri.

ZenFone 6

ZenFone 6

Avantajele ZenFone 6: Vedeta incontestabilă a acestui telefon este camera unică rabatabilă Flip de 48 MP, al cărui modul este fabricat dintr-un metal lichid extrem de avansat și este acționat de un motor  pas-cu-pas. Camera este echipată cu un senzor, la rândul său un flagship, Sony IMX586, care reprezintă apogeul fotografiei mobile.

Vezi oferta ZenFone 6

1. Laptopul ZenBook Pro Duo UX581 cu ScreenPad™ Plus

ZenBook Pro Duo UX581 a fost proiectat pentru a-ți oferi un nivel deosebit de ridicat de eficiență a lucrului, integrând un ecran secundar 4K ASUS ScreenPad™ Plus, care se întinde pe întreaga lungime a carcasei și interacționează perfect cu ecranul principal 4K UHD OLED. Dotat cu procesoare până la Intel Core™ i9 de generația a 9-a, cu 8 nuclee, laptopul rulează și cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce RTX™ 2060, motorizate de arhitectura NVIDIA Turing, și dispune de stocare ultra-rapidă. Beneficiind de o frecvență Turbo Boost nemaiîntâlnită de 5GHz, ZenBook Pro Duo poate rula cu ușurință toate aplicațiile de pe ecranul principal și ScreenPad™ Plus. De asemenea, tehnologia AI Deep Learning Super Sampling (DLSS) contribuie semnificativ la accelerarea performanțelor.

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus

Avantajele ZenBook Pro Duo UX581: Dincolo de performanțele generale ale sistemului, ecranul ASUS ScreenPad™ Plus îți oferă o experiență unică de utilizare portabilă. O serie de aplicații încorporate deosebit de utile te ajută să-ți îmbunătățești productivitatea. De asemenea, poți selecta și translata aplicații sau bare de meniuri din aplicații pe ScreenPad Plus pentru a-ți oferi mai mult spațiu de lucru pe ecranul principal, indiferent unde te-ai afla.

Vezi oferta ZenBook Pro Duo

Află urmărind seria de tutoriale video cum poate ScreenPad Plus să îmbunătățească experiența și productivitatea unui om de afaceri, creator de conținut, programator sau gamer.