HomeStiriCele mai tari dispozitive portabile ROG lansate în 2019

Cele mai tari dispozitive portabile ROG lansate în 2019

Dispozitivele portabile ale anului 2019 au fost puternic impulsionate de noile tehnologii și chipseturi fabricate cu ajutorul proceselor de producție tot mai fine. Reducerea consumului de energie și optimizările aduse de la generație la generație, inclusiv prin actualizări de firmware au mărit tot mai mult autonomia, în timp ce bateriile au devenit mai dense și mai mici ca dimensiuni.

Republic of Gamers a lansat în anul 2019 numeroase dispozitive portabile, disponibile în zeci de versiuni pentru a satisface cerințele fiecărui pasionat de gaming. Dintre acestea am selectat pentru voi cinci dintre produsele principale care au definit tendințele acestui an.

ROG Mothership

ROG Mothership este un nou tip de portabil de tip desktop replacement care nu este limitat de o carcasă îngustă. Poziția verticală și grilele mari de ventilație din spatele ecranului permit absorbția unei cantități mai mari de aer și prezența unor radiatoare mai voluminoase. Tastatura este detașabilă oferind mai multă libertatea în alegerea unei poziție optime, care să favorizeze timpii de reacție.

ROG Mothership este integrat într-o carcasă prelucrată cu atenție dintr-un bloc de aluminiu cu ajutorul mașinilor CNC. Portabilul este echipat cu HyperDrive Extreme, ce utilizează tehnologia exclusivă ASUS pentru a combina până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizând cel mai rapid RAID 0 din lume integrat într-un laptop, pentru accesarea ultra-rapidă a datelor.

ROG Mothership

ASUS ROG Mothership

ROG Phone II

Consolele portabile de gaming au făcut deliciul multor generații. Astăzi, Republic of Gamers oferă cel mai avansat telefon inteligent ce pune în valoarea gamingul mobil. ROG Phone II utilizează platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855 Plus tactată până la 2,96GHz cu grafică Adreno 640 și poate susține sesiuni intense de gaming fără supraîncălzirea chipset-ului.

Vezi oferta pentru ROG Phone II

ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59”, ce oferă o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și un răspuns tactil rapid. Alături de prima ediție ROG Phone II, au mia fost lansate versiunile ROG Phone II Ultimate Edition și ROG Phone II Strix Edition.

ROG Strix SCAR III G531

SCAR III G531 este laptopul dorit de cei mai mulți pasionați de jocuri ce apreciază ecosistemul ROG. În construcția sa, proiectanții au lucrat cu cele mai bune echipe din sportul electronic și a ținut cont de părerile primite de la jucătorii profesioniști. Opțiunile pentru procesor ajung la Intel Core i9-9880H, cu opt nuclee, care adaugă capacități multitasking pentru a susține simultan jocurile noi și streamingul. Ratele de refresh înalte, de 240Hz, regăsite pe SCAR III furnizează un vârf competitiv în jocurile foarte dinamice.

Vezi oferta pentru ROG Strix SCAR III G531

Cheia fizică ROG Keystone creează o legătură mai strânsă cu laptopul, potrivindu-se perfect cu carcasa. Acest mic dispozitiv cu NFC oferă acces la profilurile salvate în panoul Armoury Crate și oferă acces la Shadow Drive, o zonă ce ascunde și criptează fișierele importante.

ROG Strix Scar III

ROG Strix Scar III

ROG Zephyrus S GX502

Zephyrus S GX502 este un laptop de gaming ce păstrează formatul tradițional, preferat de numeroși utilizatori. Acest model are o grosime de numai 18,9 mm și o greutate de 2 kg, fiind ușor de transportat chiar și atunci când mergeți într-o vacanță la munte. Designul foarte inovativ al sistemului sau de răcire eliberează adevaratul potențial al celor mai recente procesoare Intel Core i7 din generația a noua și ale plăcilor video NVIDIA GeForce RTX 2070.

Vezi oferta pentru ROG Zephyrus S GX502

La interior există suficient spațiu pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID 0 pentru a maximiza performanța. Wi-Fi-ul de clasă gigabit cu RangeBoost este completat de un conector Ethernet Gigabit pentru a putea alege între comoditatea wireless și performanța rețelei cablate.

ROG Zephyrus S GX502

ROG Zephyrus S GX502

ROG Strix G G531

ROG Strix G păstrează focusul pe tehnologiile esențiale fiind recomandat celor care vor să aibă la dispoziție un portabil puternic cu profil redus. Laptopurile ROG Strix G pot fi configurate cu procesoare Intel, inclusiv cu modelul Intel Core i7-9750H, cu șase nuclee și 12 fire de execuție, alăturate acceleratoarelor video ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2070.

Vezi oferta pentru ROG Strix G G531

Panourile cu diagonala de 15,6 inchi funcționează la frecvențe de până la 144Hz, fiind perfecte pentru jocurile dinamice, unde fiecare cadru contează. Laptopurile păstrează elementele esențiale ale gamei ROG Strix cum ar fi: RangeBoost pentru Gigabit Wi-Fi, ieșire HDMI 2.0b pentru monitoare 4K și suport G-SYNC.