HomeProduseLaptopuriLaptopul ZenBook Pro Duo UX581 a fost premiat cu prilejul unor evenimente speciale
Most Wanted Laptop of 2019

Laptopul ZenBook Pro Duo UX581 a fost premiat cu prilejul unor evenimente speciale

Revoluționarul laptop ASUS ZenBook Pro Duo UX581 a primit trei premii din partea unor organizații prestigioase din România. Anunțat la COMPUTEX 2019 și prezentat în premieră europeană la București în luna iunie, celebrul ZenBook Pro Duo echipat cu ScreenPad Plus este disponibil utilizatorilor din România.

Most Wanted Laptop of 2019 (Luxury)

ZenBook Pro Duo UX581 a fost premiat în cadrul Galei Luxury cu distincția “Most Wanted Laptop of 2019”. Revista LUXURY Rich&Famous a sărbători 12 ani de existență și a organizat o gală impresionantă, cu numeroși invitați, la Palatul Parlamentului, în data de 6 noiembrie 2019.

Most Innovative Laptop of 2019 (Radar de Media)

Al doilea premiu a venit din partea unei organizații care monitorizează cu atenție evoluția zonei media din țara noastră. Premiile Radar de Media, au fost organizate în data de 26 noiembrie la Ambasad’Or Events, în Otopeni și au evidențiat elementele revoluționare introduse de ZenBook Pro Duo prin acordarea premiului “Most Innovative Laptop of 2019”.

Professionals’ Laptop of Choice for 2019 (Real Estate)

Tot ASUS ZenBook Pro Duo a fost numit “Professionals’ Laptop of Choice for 2019”, fiind prima alegere a profesioniștilor din mediul corporate. Premiul a fost acordate în cadrul galei Real Estate, desfășurate în data de 27 noiembrie, în București.

Professionals’ Laptop of Choice for 2019

Professionals’ Laptop of Choice for 2019

Vezi oferta online pentru ZenBook Pro Duo UX581

ZenBook Pro Duo UX581 se deosebește de alte laptopuri existente pe piață prin elementele revoluționare pe care le introduce. ScreenPad Plus este un ecran tactil secundar de 14 inchi, integrat de-a lungul tastaturii, ce interacționează perfect cu ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR de 15″, îmbunătățind interactivitatea cu notebook-ul și fluxul creativ.

Ecranul principal OLED NanoEdge 4K HDR are ramă îngustă pe toate cele patru laturi, rată de contrast de 100.000:1 și acoperire 100% DCI-P3. Spectrul de culoare DCI-P3 – utilizat în industria filmului – este tot mai preferat de profesioniștii din domeniul creației, imaginile de pe ZenBook Pro Duo arătând pur și simplu fantastic.