HomeCum să...Tutorial ScreenPad Plus: Cum să te joci… serios

Tutorial ScreenPad Plus: Cum să te joci… serios

Un sistem de gaming cu două ecrane este preferat de mulți pentru avantajul de a avea deschise pe al doilea ecran aplicații-companion ale jocurilor, programe pentru comunicare cu alți jucători, browsere web cu acces la forumurile asociate jocului sau, pur și simplu, un player muzical cu ajutorul căruia poți avea propria coloană sonoră într-un joc. Pentru utilizatorii de desktopuri, setarea unei astfel de configurații nu este deloc grea, dar cei care folosesc laptopuri de gaming apreciază mobilitatea unor astfel de dispozitive, care ar fi anulată de conectarea unui monitor și eventual a unei tastaturi și a unui mouse.

Dar poți avea tot ce este mai bun din ambele lumi fără a renunța la mobilitate, dacă folosești pentru jocuri un laptop ASUS ZenBook Pro Duo, al cărui ecran secundar ScreenPad Plus™ oferă toate funcționalitățile de care se bucură gamerii de pe desktopuri. Pe ingeniosul ScreenPad Plus™, un ecran 4K de lățime completă (3.840 x 1.100 pixeli), care funcționează în tandem cu ecranul principal 4K UHD OLED (3.840 x 2.160 pixeli) de 15,6 inchi, poți pune până la trei aplicații suplimentare, care vor fi astfel disponibile în permanență în timpul jocului.

Urmărește tutorialul video

Vezi oferta eMAG.ro Vezi oferta PCGarage.ro Vezi oferta Altex.ro

Cu un astfel de supliment, vei căpăta un serios avantaj competitiv față de cei ce folosesc laptopuri de gaming obișnuite. Poți modifica ușor, în orice moment, ce anume alegi să afișezi pe ecranul secundar, iar funcțiile gândite pentru un spor de productivitate se vor dovedi foarte utile și în materie de divertisment.

Cu Quick Key, poți automatiza secvențe complexe de comenzi tastate, care pot fi executate cu un singur clic, în vreme ce Handwriting îți recunoaște scrisul de mână, inclusiv în limba română și oferă o metodă foarte intuitivă de intrare a textului. De asemenea, ai la dispoziție și o serie de comenzi rapide, precum App Switcher, ViewMax și Task Swap, care permit o interacțiune intuitivă între ecranul principal și ScreenPad Plus™.

App Switcher lansează aplicația în celălalt ecran, fie că este vorba de cel secundar sau de ecranul principal.

ViewMax maximizează experiența ta de vizualizare, afișând fereastra jocului pe ambele ecrane.

Task Swap comută poziția aplicațiilor deschise între ecranul principal și cel secundar, dacă, spre exemplu, trebuie să răspunzi rapid unui mesaj e-mail sau cauți o soluție rapidă pe web, dacă te-ai blocat undeva în joc. Cu ZenBook Pro Duo și ingeniosul său ScreenPad Plus™, jocul poate deveni o chestiune mai serioasă decât ți-ai fi imaginat.