HomeCum să...Tutorial ScreenPad Plus: Bunele maniere pentru coduri

Tutorial ScreenPad Plus: Bunele maniere pentru coduri

<?php
// Problemă
Orice desktop de programator se umple obligatoriu cu ferestre după doar câteva minute de lucru. Navigarea printre ele necesită timp, atenție distributiva și, uneori, nervi de fier.
// Soluție
Ecranul secundar ScreenPad Plus™ al lui ZenBook Pro Duo oferă până trei spații pentru afișarea de ferestre complementare, de care ai nevoie în timpul lucrului.
?>

Clar, nu? Orice programator va intui imediat beneficiile pe care i le poate aduce ASUS ZenBook Pro Duo în termeni de optimizare a fluxului de lucru și organizare ergonomică a spațiului pe ecran disponibil. Ferestrele suplimentare ale instrumentelor de care are nevoie în timpul lucrului pot fi amplasate comod și ușor pe ecranul secundar, unde rămân accesibile în permanență. Un alt beneficiu este că ScreenPad Plus™ este un ecran 4K de lățime completă (3.840 x 1.100 pixeli), care funcționează în tandem cu ecranul principal 4K UHD OLED (3.840 x 2.160 pixeli) de 15,6 inchi, iar faptul că este sensibil la atingere poate simplifica mult operarea aplicațiilor stocate acolo.

Urmărește tutorialul video

Vezi oferta eMAG.ro Vezi oferta PCGarage.ro Vezi oferta Altex.ro

Funcțiile disponibile îți vor optimiza și eficientiza fluxul de lucru:

Quick Key permite automatizarea unor secvențe complexe de comenzi tastate, care pot fi executate cu un singur clic, în vreme ce Handwriting îți recunoaște scrisul de mână, inclusiv în limba română și oferă o metodă foarte intuitivă de intrare a textului. De asemenea, ai la dispoziție și o serie de comenzi rapide, precum App Switcher, ViewMax și Task Swap, care permit o interacțiune intuitivă între ecranul principal și cel secundar.

App Switcher lansează aplicația în celălalt ecran, fie că este vorba de ScreenPad Plus™ sau de ecranul principal.

ViewMax maximizează experiența ta de vizualizare, afișând fereastra aplicației pe ambele ecrane.

Task Group te ajută să intri rapid în modul de lucru, lansând până la 5 aplicații (2 pe ecranul principal și 3 pe ScreenPad Plus™), cu o singură atingere.

Task Swap comută poziția aplicațiilor deschise între ecranul principal și ScreenPad Plus™. În plus, poți trage pe ecranul secundar orice aplicație Windows sau orice bară de instrumente dintr-o aplicație, ceea ce îți poate oferi un spațiu de lucru mai mare pe ecranul principal.