HomeReduceri și oferte specialeSelfie-urile din vacanță ies mai bine cu ZenFone 6
Telefonul ZenFone 6

Selfie-urile din vacanță ies mai bine cu ZenFone 6

ASUS ZenFone 6 este recomandat drept cel mai bun telefon pentru fotografii de tip selfie. Telefonul este câștigător al unui premiu Good Design Award 2019 și a fost catalogat de specialiștii de la DXOMARK drept “un campion al camerei frontale”.

Camera Flip disponibilă pe ZenFone 6 este unică. Aceasta este formată dintr-un modul rotativ, motorizat, ce servește atât pentru realizarea fotografiilor obișnuite, cât și pentru capturarea fotografiilor de tip selfie. ZenFone 6 dispune de un sistem de camere duale echipate cu un senzor Sony IMX586, unul dintre cele mai bune modele disponibile pe piață. Rezoluția mare, de 48 megapixeli, împreună cu diafragmă largă f/1.79 și tehnologie Quad Bayer oferă selfie-uri incredibile atât ziua, cât și noaptea. Sistemul de focalizare automată 2×1 OCL PDAF furnizează cel mai bun focus și performanță anti tremur, iar camera secundară de 13MP și cu unghi larg de 125°, le permite utilizatorilor să încadreze în fotografie mai mulți prieteni și mai mult peisaj, cu corectarea distorsiunilor în tip real.

Modulul Flip Camera este fabricat din metal lichid (aliaj amorf), un material avansat ce este cu 20% mai ușor decât oțelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent. Pentru protecție suplimentară, un senzor de accelerație din modul detectează rata accelerării, permițând Flip Camera să întoarcă automat modulul într-o poziție sigură atunci când telefonul cade. Un motor pas cu pas, de precizie, rotește modulul camerei cu până la 180° din partea din spate spre poziția frontală.

ASUS ZenFone 6 este disponibil în țara noastră prin intermediul magazinelor specializate.

Vezi oferta ZenFone 6 cu 35% reducere

Urmărește trailerul video ZenFone 6