HomeStiriCamera Flip de pe ZenFone 6 obține un scor de 104 puncte în DXOMARK
ZenFone 6

Camera Flip de pe ZenFone 6 obține un scor de 104 puncte în DXOMARK

ASUS a anunțat rezultatele remarcabile obținute de ZenFone 6 în testele pentru camera foto, realizate de DXOMARK. Încă de la lansarea sa, ZenFone 6 a obținut o poziție de top în tabelele DXOMARK pentru fotografia de tip Selfie, cu un scor de 98 de puncte, cel mai mare scor obținut vreodată de o cameră frontală la momentul respectiv. Aceste teste confirmă faptul că noua cameră Flip, cu design unic, oferă rezultate de neegalat, în orice scenariu.

Vezi ofertele pentru ASUS Zenfone 6!
ZenFone 6 a obținut un scor de 107 puncte în categoria foto și 99 de puncte în categoria video. Scorul din categoria video este al treilea rezultat din top la momentul scrierii articolului. În categoria foto, testul DXOMARK pentru cameră a evaluat contratul, culoarea, autofocalizarea, textura, zgomotul, artefactele generate de bliț, zoom-ul și luminozitatea în condiții de iluminare redusă.

La secțiunea foto, ZenFone 6 a fost apreciat pentru rapiditatea și acuratețea cu care focalizează și ținerea sub control a zgomotului de imagine în condiții de iluminare redusă. Fotografiile realizate cu bliț au atins expunerea dorită și balansul de alb.

Conform specialiștilor de la DXOMARK, ZenFone 6 demonstrează în filmare un nivel ridicat al detaliilor, cu o textură bine croită în toate condițiile de iluminare. Acesta depășește chiar unele telefoane high-end 4K UHD cu prețuri enorme.

“Autofocusul video este rapid și precis în toate condițiile de iluminare, iar stabilizarea Gyro-EIS este deosebit de bună pentru a controla mișcarea de bază de panoramare în condiții de iluminare puternică” se spune în caracterizarea făcută de DXOMARK.

Camera principală a lui ZenFone 6 dispune de cel mai recent senzor Sony IMX586 48MP cu diafragmă largă f/1.79 și tehnologie Quad Bayer pentru fotografii incredibile ziua și noaptea.

ZenFone 6 a primit Good Design Award

ZenFone 6 a primit Good Design Award

Sistemul de focalizare automată 2×1 OCL PDAF furnizează cel mai bun focus și performanță anti tremur, iar camera secundară de 13MP și cu unghi larg de 125°, le permite utilizatorilor să încadreze în fotografie mai mulți prieteni și mai mult peisaj, cu corectarea distorsiunilor în tip real.