HomeStiriRepublic of Gamers pregătește lansarea ROG Phone 3
Armoury Crate pe telefonul ROG Phone II

Republic of Gamers pregătește lansarea ROG Phone 3

Telefoanele de gaming sunt o categorie de produse creată practic de ASUS, care a intuit cererea pentru un telefon performant, care să poată rula în cele mai bune condiții orice joc. Primul model ROG Phone a fost lansat în anul 2018 și introducea elemente precum butoanele cu ultrasunete, ecran AMOLED la 90Hz, ideal pentru jocuri și o cantitate impresionantă de memorie RAM.

ROG Phone II (foto articol) a fost lansat în vara anului 2019 și oferă un chipset Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) răcit cu ajutorul unei soluții complexe ce integrează cupru, grafit și o cameră de vapori. Mai mult, utilizatorul poate atașa un ventilator cu pad termic pentru sesiunile maraton de gaming. ROG Phone II este echipat cu un ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inchi și frecvența de 120Hz.

ROG Phone 3 a fost subiectul a numeroase scurgeri de informații înainte de lansarea oficială, programată pentru data de 22 iulie 2020. ASUS a creat chiar și o pagină privind viitorul eveniment de lansare pe care o puteți accesa aici. Chiar de pe acestă pagină oficială află că noul ROG Phone 3 va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon de ultimă generație. Telefonul a trecut pe la agențiile de reglementare a emisiilor radio din mai multe state, ocazie cu care am văzut primele imagini ale acestuia.

Urmăriți paginile oficiale ASUS pentru a afla detalii despre noul telefon ce gaming!