HomeProduseLaptopuriLaptopul ROG Zephyrus M15: când jocurile devin o profesie
Laptopul de gaming ROG Zephyrus M15

Laptopul ROG Zephyrus M15: când jocurile devin o profesie

Există laptopuri de gaming, dar există și acele laptopuri de Gaming cu majusculă, dorite de entuziaști și gameri profesioniști, precum și de creatorii de conținut, care au nevoie de suficientă putere grafică pentru a realiza pe o singură mașină și partea de joc propriu-zis, dar și randarea la calitate grafică înaltă a conținutului.

Un astfel de laptop, pe care l-am găsit pentru voi și la promoție, este ASUS ROG Zephyrus M15 GU502LW-AZ044T, un mic „monstru” grafic, perfect echipat și pentru muncă și pentru distracție. Procesorul Intel de generația a 10-a cu care vine echipat este un Core i7-10750H, care lucrează în tandem cu 16 GB de RAM și cu o puternică placa grafică NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q cu 8 GB de memorie video.

Ecranul de 15,6 inchi are un panou de nivel IPS cu rezoluție Full HD și o impresionantă rată de reîmprospătare  de 240 Hz, completată de un timp de răspuns prompt de 3 ms, pentru gaming de cea mai bună calitate. Stocarea generoasă este asigurată de un SSD de 1 TB. Partea audio este asigurata de o soluție audio Hi-Res ESS Sabre, care oferă un sunet mai bogat, de înaltă fidelitate pentru jocurile, melodiile și canalele tale de streaming favorite.

Foarte impresionantă, încă de la prima vedere, este carcasa compactă fabricată dintr-un aliaj special de aluminiu și magneziu, care are un profil ultra-subțire, menținând în același timp rezistența si durabilitatea necesare în timpul utilizării zilnice. De asemenea, finisajul cu design matricial al capacului oferă o strălucire aparte, care trădează caracterul jucăuș al acestui laptop.

Laptopul este disponibil în cadrul unei promoții, care îți va aduce la pachet cu laptopul și un mouse de gaming performant ASUS ROG GX860 Buzzard V2.

Vezi oferta ROG Zephyrus M15 GU502LW-AZ044T

Urmărește trailerul video ROG Zephyrus M15