HomeProduseLaptopuriScreenPad 2.0 îți face ședințele online mai distractive
ScreenPad 2.0

ScreenPad 2.0 îți face ședințele online mai distractive

Zilele astea, obișnuitele locuri de întâlnire de la birou s-au mutat în online, dar ședințele pot fi la fel de plicticoase, așa că, dacă ești posesorul unui laptop dotat cu ScreenPad 2.0, poți beneficia de o serie de caracteristici care îți pot ameliora considerabil starea de spirit.

Un prim beneficiu ar fi spațiul de lucru sporit considerabil, întrucât ai posibilitatea ca, pe lângă sarcinile de pe ecranul principal, să poți deschide unele module sau aplicații companion în ecranul secundar, de unde le poți accesa cu ușurință. Un spațiu mai aerisit îți va permite să te concentrezi mai bine asupra subiectelor dezbătute de colegii tăi.

Dar dacă respectiva ședință este una de rutină care nu te implică în mod activ, vei aprecia faptul că ScreenPad 2.0 poate fi folosit pentru a afișa aplicația de chat, iar pe ecranul principal îți poți continua activitatea în alte programe.

Iată deci că atractivul ecran secundar tactil și interactiv ScreenPad 2.0 este una dintre cele mai spectaculoase inovații incluse de ASUS în laptopurile sale de top.

În cazul particular al unei ședințe online se pot dovedi foarte utile și funcțiile oferite de ScreenPad 2.0. Astfel, cu Quick Key poți automatiza foarte ușor secvențe complexe de taste ceea ce-ți poate simplifica mult treaba atunci când iei notițe sau introduci date în anumite aplicații. În plus, Handwriting oferă recunoașterea scrierii de mână pentru introducerea naturală textelor, ceea ce, iar, poate simplifica luarea de notițe sau adăugarea de adnotări pe marginea unui text existent. Cu Number Key vei introduce mai rapid date numerice, iar SlideXpert îți oferă un control tactil al funcțiilor des folosite când editezi documente PowerPoint, Excel sau Word.

ScreenPad 2.0 oferă o mulțime de scenarii de utilizare posibile, în funcție de sarcinile specifice pe care le ai de îndeplinit. Așa că, fie că ești profund implicat în respectiva ședință sau abia îți poți reprima o manifestare evidentă de plictiseală, ScreenPad 2.0 îți poate oferi ceva util, care să-ți facă ziua măcar un pic mai bună.

Descoperă ScreenPad 2.0 pe un StudioBook Pro X sau pe ZenBook 13 UX334FLC