HomeProduseLaptopuriCe laptop ProArt StudioBook corespunde nevoilor tale
ASUS StudioBook Pro X

Ce laptop ProArt StudioBook corespunde nevoilor tale

Dacă ești un creator de conținut, designer sau grafician profesionist cu siguranță te-ai lovit până acum de limitările în materie de performanță pe care le au calculatoarele de birou obișnuite și chiar și sistemele de gaming, care stau mai bine pe partea grafică. Așa că vei fi de acord că nimic nu se compară cu o soluție grafică de nivel profesionist, iar dacă în toată combinația mai intră și mobilitatea, ești aranjat pe întreaga ta viață profesională.

Laptopurile StudioBook combină acele soluții grafice de nivel profesionist Quadro cu un afișaj cu suport pentru o gamă de culori extinsă și o acuratețe excepțională a culorilor, fiind astfel soluțiile ideale pentru creatorii de conținut. Iar cum sarcinile de editare grafică dificile necesită o putere de calcul foarte serioasă, ASUS a combinat cele mai recente procesoare Intel Core cu GPU-uri NVIDIA Quadro de ultimă generație, astfel încât laptopurile oferă performanțe și stabilitate excepționale, chiar și la randarea fișierelor imagine de dimensiuni mari.

Dar experiența ASUS se extinde dincolo de nivelul hardware. Relația foarte apropiată cu dezvoltatorii de soluții software și certificarea Vânzător Software Independent (Independent Software Vendor – ISV) asigură cea mai bună performanță, stabilitate și experiență de utilizare în aplicațiile profesionale. Așa că îți propunem câteva modele care ar trebui să satisfacă pe deplin nevoile tale în materie de performanță grafică.

ProArt StudioBook One

Primul laptop echipat cu soluție grafică NVIDIA Quadro RTX™ 6000 și dotat cu cele mai recente procesoare Intel Core™ i9, ProArt StudioBook One este cel mai puternic model StudioBook creat vreodată. Proiectat în mod special pentru segmentele de știința datelor, dezvoltarea de produse și animație, poate executa cu ușurință aplicații pe scală largă, ce necesită resurse grafice și de calcul foarte extinse.

Remarcabil de subțire și compact, versatilul model ProArt StudioBook One oferă performanțe de ultimă generație. Procesorul Intel de înaltă performanță este superior multor sisteme desktop, în timp ce GPU-ul Quadro de ultimă generație îndeplinește deosebit de cursiv toate sarcinile grafice consumatoare de resurse.

ProArt StudioBook Pro X

ProArt StudioBook Pro X este unul dinte cele mai subțiri laptopuri din lume echipat cu soluție grafică NVIDIA Quadro, făcând din acesta o soluție de calcul redutabilă, capabilă să-ți aducă toate ideile la viață. Este primul laptop dotat cu soluție grafică Quadro® echipat și cu un afișaj cu patru laturi de tip NanoEdge, care permite utilizarea unui ecran mai mare într-un design compact, pentru imagini mult mai imersive. Echipat cu procesoare pana la Intel Core™ i7 de Generația 9, ProArt StudioBook Pro X oferă performanțe ieșite din comun, în timp ce GPU-ul sau NVIDIA Quadro T2000 asigură o putere grafică absolut incredibilă. Prezenta soluției interactive de control ASUS ScreenPad™ 2.0 ușurează semnificativ utilizarea sistemului. ProArt StudioBook Pro X oferă o combinație de grafică de top și portabilitate ce fac din el soluția perfectă pentru profesioniștii din segmentul creativ.

ProArt StudioBook Pro 17

ProArt StudioBook Pro 17 este și el foarte subțire și vine echipat cu placă video NVIDIA® Quadro® și un ecran NanoEdge ultra-subțire. Laptopul a fost proiectat încă de la început ca unul dintre cele mai subțiri laptopuri din lume echipat cu soluție grafica NVIDIA Quadro.

ProArt StudioBook Pro 17 este echipat cu un procesor hexa-core Intel® Xeon® sau Intel Core™ i7 de Generația 9, proiectate pentru a rula cu ușurință aplicații complexe, ce necesită magistrale multiple. Aceste procesoare duc conceptul de putere de calcul portabilă la următorul nivel, depășind cu ușurință modelele din generațiile anterioare, pentru a-ți oferi o experiență incredibil de cursiva și viteze de răspuns foarte bune în toate scenariile de utilizare.

ProArt StudioBook Pro 15

Sistemul incredibil de portabil ProArt StudioBook Pro 15 este cel mai compact model din această gamă, dar oferă, în același timp, performanțe excelente în utilizare. Puternica sa soluție grafică NVIDIA Quadro RTX™ 5000 Max Q se achită cu ușurință de cele mai dificile sarcini de utilizare, în timp ce ecranul său de 15,6 inchi Validat PANTONE®, cu rezoluție 4K UHD, asigură perfecțiunea imaginilor până la nivel de pixel, de fiecare dată.

StudioBook Pro 15 este o stație de lucru extrem de portabilă, ce te poate însoți oriunde te-ai duce datorită profilului său subțire, de doar 18,9 mm, și greutății de doar 2 kg. Carcasa sa metalica ranforsata este mult mai rezistenta în condiții de utilizare zilnică, asigurându-i un aspect deosebit de atrăgător. Designul cu trei margini ultra-subțiri de tip NanoEdge are o grosime de doar 7,5mm rezultând într-un un raport ecran-carcasă de 82%.

ProArt StudioBook 17

ProArt StudioBook 17 este unul dintre cele mai subțiri laptopuri din lume echipat cu o placa video NVIDIA® GeForce® și cu un ecran NanoEdge ultra-subțire. Datorită dimensiunilor sale compacte — măsoară doar 382 x 286 x 18,4 mm, similar unui număr mare de laptopuri de 15 inchi — StudioBook 17 este primul laptop de 17 inchi ce poate fi transportat cu mare ușurință într-o servietă sau geantă de 15 inchi, astfel încât vei beneficia de grafica la nivel profesionist oriunde te-ai duce.

Laptopul poate fi echipat cu două unități SSD PCIe în configurație RAID 0 pentru viteze de transfer foarte ridicate, oferind performanțe net superioare soluțiilor dotate cu unități SSD PCIe x2 și SATA 3 întâlnite în cazul altor sisteme laptop.

ProArt StudioBook 15

Sistemul incredibil de portabil ProArt StudioBook 15 este cel mai compact model din gamă, iar puternica sa soluție graficărezolvă ușor cele mai dificile sarcini, în timp ce ecranul său de 15,6 inchi Validat PANTONE, cu rezoluție 4K UHD, asigura imagini perfecte până la nivel de pixel. StudioBook 15 este o stație de lucru extrem de portabilă, ce te poate însoți oriunde te-ai duce datorita profilului său subțire, de doar 18,9 mm, și greutății de doar 2 kg. Carcasa sa metalica ranforsată este mult mai rezistentă în condiții de utilizare zilnică, asigurându-i un aspect deosebit de atragator. Marginile ultra-subțiri ale ecranului NanoEdge au o grosime de doar 7,5 mm, iar raportul ecran-carcasă este de 82 %.

StudioBook 15 oferă un echilibru perfect între performanțe grafice și de calcul, și portabilitate. Ca profesionist în segmentul creativ vei aprecia cu siguranță puternicul procesor Intel Core™ i7-9750H, soluția grafică NVIDIA GeForce RTX™ 2060 și designul cu soluții de stocare duale, ce te ajută să îndeplinești cu rapiditate toate sarcinile de utilizare zilnică și crearea de conținut.