HomeProduseLaptopuriRecomandarea săptămânii: ASUS Vivobook Pro 15X OLED (M6501), un laptop performant cu GPU dedicat

Recomandarea săptămânii: ASUS Vivobook Pro 15X OLED (M6501), un laptop performant cu GPU dedicat

Pe ASUS Vivobook Pro 15X OLED (M6501) îl recomandăm tinerilor creatori de conținut, care au depășit prima etapă din carieră și care îi vor aprecia raportul performanțe – preț, alături de spectaculosul ecran OLED. Cu o diagonală de 15,6″, rezoluție 2,8K și rată de refresh de 120 Hz, panoul încântă ochii prin culorile sale vii și precise.

Cu ajutorul puternicului procesor AMD Ryzen™ 9 6900HX și a unui GPU dedicat NVIDIA GeForce RTX™ 3060, un creator experimentat își poate transforma ideile în realitate mai repede ca oricând. Îl ajută și cantitatea masivă de 32GB RAM DDR5 și stocarea ultra-rapidă pe un  SSD performant M.2 NVMe PCIe 4.0 de 1TB – capacitate suficientă pentru proiectul video 4K aflat în lucru.

Laptopul excelează la aproape orice task, de la aplicații uzuale și creații ocazionale la randarea 3D serioasă, procesorul  AMD Ryzen™ 9 6900HX având 8 nuclee și 16 fire de execuție. Arhitectura sa  Zen 3+ îl asigură performanțe superioare în creare de conținut. Performanța grafică este esențială în acest sens, iar placa grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX™ 3060 îmbunătățește fluxul de lucru cu capacitățile sale grafice avansate – precum ray-tracing, VR sau editarea video cu ajutorul inteligenței artificiale.

Sistemul de răcire include două ventilatoare, cu patru fante de ventilație, asigurând temperaturile optime pentru un sistem performant și stabil. Bateria de mare capacitate de 76 Wh oferă o energie sigură și fiabilă pentru crearea de conținut, oriunde ar fi pus la treabă.

Ecranul 2,8K OLED HDR Dolby Vision vine cu un design NanoEdge pe trei laturi, are margini ultra-subțiri, iar rata de reîmprospătare de 120 Hz (premieră mondială) îi conferă imagini superbe, cu aspect natural.

Laptop Vivobook Pro 15X OLED

Laptop Vivobook Pro 15X OLED

 

Afișajul OLED super-luminos de 400 de niți este certificat DisplayHDR™ True Black 600 pentru un negru profund și un raport de contrast ultra-înalt. Panoul e validat PANTONE pentru acuratețe a culorilor de nivel profesional și e certificat TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră prietenoase cu ochii și funcționare fără pâlpâire. Este un ecran care îți va arăta creațiile în cea mai bună lumină.

Vezi oferta online

Vezi un video cu Vivobook Pro 15X OLED (M6501)