HomeReduceri și oferte specialeDe Sărbători, laptopurile ASUS OLED vin cu reduceri și cadouri

De Sărbători, laptopurile ASUS OLED vin cu reduceri și cadouri

Anul acesta ASUS a mizat pe avantajele ecranelor OLED pe care le-a implementat masiv în portofoliul său de laptopuri, fie că ne referim la gamele pentru creatori, la segmentul premium sau la seriile mainstream. Indiferent de bugetul pe care îl au la dispoziție, majoritatea utilizatorilor pot opta acum pentru un laptop cu panou OLED, bucurându-se atât de imagini superioare din perspectiva culorilor și a contrastului, cât și de protecția conferită vederii prin emisiile reduse de lumină albastră dăunătoare.

Venind în întâmpinarea celor care vor să înceapă anul 2022 în fața unui laptop cu ecran performant, PCGarage.ro a lansat o promoție cuprinzătoare, ce implică atât reduceri de prețuri la achiziția de laptopuri ASUS OLED, cât și rucsacuri ASUS Nereus oferite cadou. Vorbim de aprox. 19 modele de laptopuri  pe o plajă de prețuri de la ~2599 la ~7099 de lei.

Seriile de laptopuri ASUS OLED aflate în promoție:

  • Vivobook 15 OLED: atât modelele M513UA echipate cu procesoare AMD Ryzen, cât și K513EA care au adoptat Intel Core;
  • Vivobook Pro 14/15 OLED: deopotrivă configurațiile K3400/K3500 dotate cu Intel și M3500 cu procesor AMD;
  • Vivobook Pro 14X/16X OLED: cele mai performante modele Vivobook destinate creatorilor, în format de 14 inchi sau 16 inchi;
  • Zenbook Flip 13 OLED: celebrul UX363EA adaugă panoului OLED interfața tactilă și abilitatea de a se roti la 360 de grade;
  • Zenbook Pro 15 OLED: UX535LI se adresează creatorilor de conținut ce doresc să-și sporească productivitatea folosind ecranul ScreenPad 2.0 din touchpad.

ACCESEAZĂ PROMOȚIA ASUS OLED